Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nápis džbánkú

Od: prekladdzbanku odpovědí: 12 změna:

potřeboval bych zjistit překlad bilin ersauepbpunn nebo zjistit firmu v kolikátém roce vyráběla džbánky děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nějak nechápu o co jde? To "bilin ersauepbpunn" je nápis na nějakém džbánku?

fusino1
hodnocení

ano je to nápis na džbánku je psaný do kulata a uprostřed je znak

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Nešlo by dát foto s detailem? Mám pocit, že se jedná o Bílinskou záležitost a to buď pivovar Bílina nebo lázně Bílina. Není možné, že ten nápis zní : Schlossbräu Bilin?

fusino1
hodnocení

nápis je správně nejde vidět na fotce ale pár snímků udělám

fusino1
hodnocení

uschovna.cz/... Kód zásilkyYS43PE4GMUC25U7W nejdou mi sem dát fotky tak jsem je vložil na úschovna .cz
pravdomluvny*

Já nevím jak ostatní, ale já na těch fotkám nic nevidím. Nešlo by to vyfotit v rozptýleném světle a bez blesku?

fusino1
hodnocení

Odkaz na zásilku uschovna.cz/...ód zásilkyYYTGIF6XIBLF2R2L
mil®

Nic ve zlým, ale ty na těch fotkách něco vidíš? Vždyť jsou všechny rozmazaný. *nevi*

mil®

Z těch fotek teda ten nápis nepřečtu, ale myslím, že to je od nějakého bylinného likéru. Nebo je to stará keramika?

ladinpraha*

Chce to vyfotit bez blesku v režimu MACRO.

fusino1
hodnocení

dobře zkusím to zítra nafotit bez blesku děkuji moc

jabraka*

Hlavně s bočním osvětlením.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]