Nejste přihlášen/a.
Dobrý den už je to dávno co jsem vyděl vykresovou dokumentaci chtěl bych se ji znovu naučit protože si chci najít práci v tomto směru tedy jsem svářeč a někde požadují umět číst vykresy co mi poradíte?
Sorry, nechci se Vás dotknout, jsem původem jen pouhý truhlář, prvně jsem se s výkresovkou setkal ve 14 letech na učilišti TONu, pak na průmce, kde jsme malovali počínaje okny a konče nábytkem. A od té doby nemám nejmenší problém s výkresy, dokonce ani strojařskými a to i v angličtině, či italštině. Chce to jen trochu technického uvažování, jakožto svářeč asi nebudete řešil tisícinové tolerance.
Ale dnes je přece x- možností, buď si koupit učebnici technického kreslení, nebo i na netu je spoust odkazů k této problematice
třeba:
atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.