Nejste přihlášen/a.
Ahoj, bydlím na intru pro SŠ ale sám jsem VŠ a zaujal mě nespočet papírů s příkazy, zákazy, prosbami, atd. (příklad: Povinna výměna ložního prádla ve středu, kontrola v pátek atd.) Napadlo mě udělat recesi tím způsobem, že si budu tisknout vlastní příkazy, zákazy atd.. máme totiž patro, kde žijí jen vysokoškoláci a vedení se knám chová jako ke SŠ. Musíme žádat a zapsat se když se jdeme koupat nebo si udělat blbý kafe do kuchyňky. Napadají vás nějaké absurdní a srandovní texty, které se dají vylepit na chodbu nebo konkrétním lidem na dveře? Aby to plnilo funkci, jednak "kotlící" ostatní spulubydlící a jednaukázat absurditu všech zákazů a příkazů. Díky
Zatím mě napadlo jen jednoduché: UMYJ SI RUCE! .. a nalepit to nad umyvadlo. ale to je slabé, přiznávám, nemám zatím moc fantazii
Emise plynů v tomto prostoru odpovídá směrnicím EU. /nalepeno na toaletě/.
Vařiti kafe z cikorky se zapovídá pod pokutou 3 haléřů.
Číst závadnou literaturu pod peřinou se nedoporučuje kvůli šíření pohlavních chorob.
No mě by toho napadalo...
doplněno 02.12.13 12:35:Perte pleny pouze dětem mladším 18 let.
Nekřičte po chodbách, radost se dá vyjádřit i úsměvem.
Mladší, zdravte starší i když mají nižší IQ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.