Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotlící hlášky na intr

Od: kkozelik* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, bydlím na intru pro SŠ ale sám jsem VŠ a zaujal mě nespočet papírů s příkazy, zákazy, prosbami, atd. (příklad: Povinna výměna ložního prádla ve středu, kontrola v pátek atd.) Napadlo mě udělat recesi tím způsobem, že si budu tisknout vlastní příkazy, zákazy atd.. máme totiž patro, kde žijí jen vysokoškoláci a vedení se knám chová jako ke SŠ. Musíme žádat a zapsat se když se jdeme koupat nebo si udělat blbý kafe do kuchyňky. Napadají vás nějaké absurdní a srandovní texty, které se dají vylepit na chodbu nebo konkrétním lidem na dveře? Aby to plnilo funkci, jednak "kotlící" ostatní spulubydlící a jednaukázat absurditu všech zákazů a příkazů. Díky

Zatím mě napadlo jen jednoduché: UMYJ SI RUCE! .. a nalepit to nad umyvadlo. ale to je slabé, přiznávám, nemám zatím moc fantazii

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medapu
hodnocení

0x

Upozornění:Kakat je možné jen do 7 hodiny ranní :D

kkozelik*
hodnocení

Do 4.12. nutno vyklidit pokoj. Od 5.-6.12 bude probíhat deratizace proti vším. Děkuji

hodnocení

0x

Emise plynů v tomto prostoru odpovídá směrnicím EU. /nalepeno na toaletě/.

Vařiti kafe z cikorky se zapovídá pod pokutou 3 haléřů.

Číst závadnou literaturu pod peřinou se nedoporučuje kvůli šíření pohlavních chorob.

No mě by toho napadalo...

doplněno 02.12.13 12:35:

Perte pleny pouze dětem mladším 18 let.

Nekřičte po chodbách, radost se dá vyjádřit i úsměvem.

Mladší, zdravte starší i když mají nižší IQ.

kkozelik*
hodnocení

VAU! Super! Jestli mužu poprosit o další! :)

doplněno 02.12.13 13:31:

Luxus :)

Prosíme nesplachovat! Víte kolik stojí voda?
Teda Ringo, jste jednička ! *ua*

absurdistan
hodnocení

0x

1. Upozorneni: Prestante pit vodu z toalet!
  2. Tato umyvadla nejsou nadale urcena k vykonani velke potreby. Pouzivejte od ted zachod.
  3. Neslapejte na spary mezi dlazdicemi. Dochazi k vydrolovani sparovaci hmoty! Skody budou vandalum predlozeny k nahrade.
  4. Pri spani na boku musi vsichni zaci lezet tak, aby jejich tvar smerovala do ulicky kvuli kontrole totoznosti v nocnich hodinach.
  5. Nahodne bude provadena cichovym testem kontrola pouzivani cisteho spodniho pradla vsech zaku a zakyn. Zakum se vyslovene zakazuje provadet tyto kontroly u zakyn.
  6. ...
absurdistan

1. Obmena jedna z predchozich hlasek: Voda z teto toalety neni nadale povazovana za pitnou. Pouzijte sousedni zachod.
  2. Z duvodu omezeni dalsiho sireni infekce, pred sahnutim na kliku dveri si otrete ruku do kalhot a pouzivejte k tomuto ucelu vyhradne levou ruku.
  3. >Napis na zrcadle: Obraz v zrcadle nebyl zadnym zpusobem upraven.
  4. Zadame zaka, ktery v noci houka jako sova, aby se zdrzel dalsich hlasitych projevu. Rusi to jezky zijici v okoli internatu.
  5. Vsichni zaci se musi rano probudit. Pokud se vecer zjisti, ze ten den slunce nevyslo, nemuseli se rano zaci probudit.
  6. Kazdy ctvrtek v 10:45 dopoledne bude provedena kontrola vlhkosti zubnich kartacku, zda byly pouzivany behem tydne.
  7. Zaci si mohou vlastnim kartackem cistit pouze vlastni zuby. Cisteni zubu nekomu jineho se zakazuje z duvodu nedostatku mista kolem umyvadla.
  8. Zaci musi k chuzi pouzivat vyhradne vlastni nohy a to stridave pravou a levou. Pouzivani nohou nekoho jineho neni dovoleno.
absurdistan
Jeste jedna obmena: Voda z teto toalety neni nadale vhodna k piti. Pouzijte vedlejsi zachod.

iz*
hodnocení

0x

Pomozte mi prosím rozšířit obzory: Co jsou "kotlící hlášky" (myslím význam tohoto spojení; z odpovědí už jsem si představu udělala)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma intr

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]