Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství - testy z lékárny

Od: zakladac* odpovědí: 6 změna:

DObrý den , moje přítelkyně vysadila před dvěma týdny hned po menstruaci prášky. Od té doby jsme měli několik pohl.styků s tím že jsme se chtěli pokusit o miminko . Mě je 19 a jí 27 . Je možné že už ted po 14 dnech by mohla otěhotnět? Poslední tři dny pořád zvrací bylo nám to divné tak si dnes koupila test v lékarně . Udělala si tři testy a na všech byla jedna čárka tmavá a ta druhá světlá . Podle návodu jedna znamená NE a dvě ANO ... jenže nejsou obě stejně tmavé ... první jsme si mysleli že špatně jí je proto že vysadila prášky,ale testy nás asi vyvedli malinko z míry. Jedna kamarádka mi řekla že to tak taky měla, a první tři měsíce jen prozvracela. A taky měla první měsíc jednu slabší a jednu silnou . A pak obě už tmavé . Jenže to už to měla potvrzené i od doktora že je těhotná. Děkuji za odpověd a zkušenosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

jestli je možné otěhotnět - ANO, je to možné.

zvrací? celý den? nebo jenom ráno/dopoledne? budto má virozu (jestli má ještě k tomu průjem tak 100%) a nebo je to jeden z příznaků...

co takhle menstruace? je to po 14 dnech po poslední? Takže ještě neproběhl cyklus... Myslím si že těhotná spíš není a ještě je brzo to poznat...

vyčkejte aspon do spožděné menstruace a udělejte test znova - nejlépe z ranní moči - je víc koncetrovaná...

zakladac*
hodnocení

Virozu nemá, průjem totiž nepřišel. Na vzduchu je jí dobře . Když leží je jí taky dobře. Jinak něco sní a ok ,ale bud ráno nebo večer to vyzvrací . Test byl dělán hned ráno po ranní moči . Bylo by to asi moc rychlé otěhotnění , i když v našem případě štastné . :)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím si, že uplynula zatím dosti krátká doba na to, aby bylo možné těhotenství zjistit. 14 dní po menstruaci ukazuje teprven na ovulaci. Těhotenské testy se mají zkoušet nejdříve v první den vynechání menstruace, to jste nečetli instukce?

knopka*
hodnocení

0x

Po vysazení antikoncepce to zkresluje...a to zvracení?Když jsme my makali na miminku tak jsem zaručeně zvracela každý měsíc asi půlroku *smich*,taková malá sugesce...nicméně těhotná být může,proč ne?:)

antynka*
hodnocení

0x

Pokud tam je byť i slabá druhá čárka, tak to asi těhotná bude :) Gratuluji. Ze začátku může být ta druhá čárka sotva viditělná a postupně za několik dnů zesílí - test je na pricnipu měření hormonu, který se do moči postupně uvolňuji v čím dál větším množství. Jeden takový duch (tj. skoro neznatelná druhá čárka) právě spinká vedle mě ;)

zakladac*
hodnocení

Tak dnes chce zkusit další dva testy a další dva ráno .. a pokud 6 testů po sobě ukáže silnou a slabou tak je asi rozhodnuto ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]