Nejste přihlášen/a.
DObrý den , moje přítelkyně vysadila před dvěma týdny hned po menstruaci prášky. Od té doby jsme měli několik pohl.styků s tím že jsme se chtěli pokusit o miminko . Mě je 19 a jí 27 . Je možné že už ted po 14 dnech by mohla otěhotnět? Poslední tři dny pořád zvrací bylo nám to divné tak si dnes koupila test v lékarně . Udělala si tři testy a na všech byla jedna čárka tmavá a ta druhá světlá . Podle návodu jedna znamená NE a dvě ANO ... jenže nejsou obě stejně tmavé ... první jsme si mysleli že špatně jí je proto že vysadila prášky,ale testy nás asi vyvedli malinko z míry. Jedna kamarádka mi řekla že to tak taky měla, a první tři měsíce jen prozvracela. A taky měla první měsíc jednu slabší a jednu silnou . A pak obě už tmavé . Jenže to už to měla potvrzené i od doktora že je těhotná. Děkuji za odpověd a zkušenosti.
jestli je možné otěhotnět - ANO, je to možné.
zvrací? celý den? nebo jenom ráno/dopoledne? budto má virozu (jestli má ještě k tomu průjem tak 100%) a nebo je to jeden z příznaků...
co takhle menstruace? je to po 14 dnech po poslední? Takže ještě neproběhl cyklus... Myslím si že těhotná spíš není a ještě je brzo to poznat...
vyčkejte aspon do spožděné menstruace a udělejte test znova - nejlépe z ranní moči - je víc koncetrovaná...
Pokud tam je byť i slabá druhá čárka, tak to asi těhotná bude Gratuluji. Ze začátku může být ta druhá čárka sotva viditělná a postupně za několik dnů zesílí - test je na pricnipu měření hormonu, který se do moči postupně uvolňuji v čím dál větším množství. Jeden takový duch (tj. skoro neznatelná druhá čárka) právě spinká vedle mě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.