Nejste přihlášen/a.
PROČ NÁM na záchodě šíleně rychle mizí WC papír?Furt ho kupujeme a věčně není?
Arakaine,v tomto případě nezbude,než použít návod na vytření zadku jen čtvrtinou útržku.Papírek přeložíš na dvakrát.
Pak utrhneš růžek,ten držíš mezi zuby.Uprostřed tak vznikne otvor asi 1 cm,do nějž vsuneme ukazováček.Po ukončení vyměšování použijeme k vytření řitního otvoru prst.Pak prst vysuneme a současně utíráme do papírku.Ten nakonec odhodíme do mísy.Nakonec vezmeme útržek,co držíme mezi zuby,a vytřeme s ním za nehtem ukazováčku.Pak v klidu po spláchnutí odejdeme.
JABRAKA
Chachá, tak to by slo..Jinak u nas trpíme stejným problemem, zrejme se na WC prolínají ruzne dimenze a ta neznama je na toaletaku zivotne zavislá..
Pořiďte si bidetovou sprchu a téměř papír nebudete potřebovat, no ale zase máte spotřebu vody.
Nu, u nás mizí taky příšerně. Ale musím říct, že i já jsem viník. Zjistila jsem totiž, že to je výborný kapesník, bezvadná prachovka na malá místa, bezva utěrka na kapku u květináče, výborná věc na otírání ospalků z psích očí, vody z psího nosu a hubičky.
Teda stařenko, já nedostatek papíru pamatuju a to nosila máti průklepák z práce, ty noviny to musí být zážitek.
Liduš, tak to jste byli honorace, takový průklepový papír byl jemnější než toaleťák skládaný. :D - stařenka
doplněno 18.10.10 20:01:Mařenko, to se povedlo.
Moje odpověď asi nebude tak vtipná ale pro chlapi bude určitě užitečná.
Začal sem kupovat takový ty papírový ručníky co se používají na úřadech nebo v hospodách po umytí rukou. eko-clean.cz/.... Jedno balení kolem 15 korun mi vydrží skoro 2 a půl týdne. Když si spočítám že za stejnou dobu bych použil minimálně 6 rolí toaleťáku tak šetřím i svou peněženku.
Bohužel pro dámské použití je prý nepoužitelný (aspoň mi to tvrdí návštěvy).
přidávám se, také máme doma nějakou zrůdičku, která nám žere papír, kupuju ho už jen v těch velkých pytlích. Když koupím malé balení po osmi kusech, je to hned pryč a člověk se s prominutím ani neuprdne
Dnes jsem koupila toaletní papír, je sice silnější ( není průhledný), ale připomíná mi ,, šmirglpapír".
Lucinko, vy nazýváte balení osmi kusů "malé"? To jsem z toho jelen, a co tedy kupujete? Já myslela, že osmirole je největší... no asi jsem zase mimo, tak mě prosím poučte
Pu, děda taky kupuje velké balení - je tam odhadem tak 30 roliček Harmasanu Kupuje to v "sámošce" na vesnici, a ten pytel je tak velký, že mu ho pan vedoucí musí dovézt domů autem :D
Aha... Tak to slyším poprvé. Klidně bych tohle megamaxibalení taky pořídila, ale zase bychom to neměli kam dát doma... (no fakt). Tak asi nic :D Ale jinak mě štve jiná věc - že se v podstatě nedá sehnat papír z recyklovaného papíru. Fakt. Všechno je to navoněné a třívrstvé a extra-soft a já nevím co, ale taky "100% celulóza". Čistý papír. Takže si utíráme zadečky pomalu kvalitnějším papírem, než z jakého mám poznámkový blok na nákupy (ten je z recyklátu) a splachueme pitnou vodou... To mě fakt štve
sehnat se určitě dá, my ho máme v práci, ale ono není moc o co stát, kolikrát je tam i kousek alobalu a to není pro prcku nic moc
Noviny joo, i dnes někdy na chalupě. Tož to pamatuji, že děda nic jiného než nařezanou lidovou demokracii neměl., též byla u jiných i Vlasta. Ale ony ty noviny byly tehdá nějak jinačí, dnes nechtějí ani hořet. A role papíru co se pak na něj psaly programy (to bylo ideáální), byla jaksi ne moc vhodná
Proč? Na to je jednoduchá odpověď - příliš často to WC používáte Stačí zamčít a klíč zahodit, rolička papíru Vám tam pak vydrží takřka věčnost. Nebo zkuste nesplachovat - frekvence užívání toalety se jako zázrakem sníží o 90%. Nebo začnete používat řešení našich vyznavačů moderního náboženství - Ti používají onyxová vejce, kterými odstraní ten nejhouževnatější nános kolem výstupu, zbytek umyjí vodou a to mramorový "vytíradlo" umyjí a příště znovu použijou. Jen ho nesmíte spláchnout, neboť by to vymydlilo tolik krys v kanálech, že by po Vás začli šlapat ochránci přírody
Další alternativou je to dělat jako mnoho ostatních - urobte potřebu až v práci a domů choďte vy... rovnanej
Tak přidám trochu legrace.Pepíček o prázdninách u dědy jde ven s 10 Kč.Po cestě potká babičku.To se ptá,kam jdeš.No koupit dědovi Rudé právo,tobě Vlastu a mě Ohníček.Babi na to.Nic nekupuj,máme doma rádio.Pepíček se vrací a děda se ptá kde jsou noviny. Nekoupil jsem,babička říkala že máme doma radio. Děda na na to. Tak běž,mě kup Rudé právo,sobě Ohníček a babička ať si utře pr..l radiem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.