Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WC PAPÍR - na záchodě šíleně rychle mizí

Od: arakain77* odpovědí: 41 změna:

PROČ NÁM na záchodě šíleně rychle mizí WC papír?Furt ho kupujeme a věčně není?

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

0x

*smich* budiž Vám útěchou, že v tom nejste sami... bude to asi tím, že i na jedno "malé" použití utrhnete dva metry ...:-P

sebod*
hodnocení

0x

arakain. K nám na něj taky někdo chodí*cert*

jabraka*
hodnocení

0x

Arakaine,v tomto případě nezbude,než použít návod na vytření zadku jen čtvrtinou útržku.Papírek přeložíš na dvakrát.

Pak utrhneš růžek,ten držíš mezi zuby.Uprostřed tak vznikne otvor asi 1 cm,do nějž vsuneme ukazováček.Po ukončení vyměšování použijeme k vytření řitního otvoru prst.Pak prst vysuneme a současně utíráme do papírku.Ten nakonec odhodíme do mísy.Nakonec vezmeme útržek,co držíme mezi zuby,a vytřeme s ním za nehtem ukazováčku.Pak v klidu po spláchnutí odejdeme.

JABRAKA

arakain77*
hodnocení

Jabrako máš u mne aspoň 10,bodů.

Chachá, tak to by slo..Jinak u nas trpíme stejným problemem, zrejme se na WC prolínají ruzne dimenze a ta neznama je na toaletaku zivotne zavislá..

Původně to byl postup, jak si utřít zadek s lístkem od tramvaje. To ale byla 50. léta minulého století.

hodnocení

0x
Teda pánové, že se nestydíte!
Už roky nám bijí do hlavy: ŠETŘTE NAŠE LESY!
Víte, jak špatně se recykluje takto použitý papír?
Strana zelených Vám odkazuje: Žádný papír! Ten prst stačí olíznout!
buss

to za komuny, dnes je kupodivu lesů dosti.
Nesmí se na vytření vymotat kuča papíru a několikrát po sobě a hlavně ne jednovrstvý, dvoj jde překládat

lidus*
hodnocení

0x

Pořiďte si bidetovou sprchu a téměř papír nebudete potřebovat, no ale zase máte spotřebu vody.

maminka*

Bidetová sprcha je na nic, kup si bidetové prkýnko a nemusíš si už nikdy mýt zadek a po zadku ruce, sedneš, umyje ti to spodek, až na břicho, vypláchne potrubí teplounkou vodičkou, osuší, nějaký wc papír vůbec neřešíš. Jediný na co sáhneš jsou gatě, ty už ti to neoblíkne.*palec*

marenka*
hodnocení

0x

Nu, u nás mizí taky příšerně. *zed*Ale musím říct, že i já jsem viník. Zjistila jsem totiž, že to je výborný kapesník, bezvadná prachovka na malá místa, bezva utěrka na kapku u květináče, výborná věc na otírání ospalků z psích očí, vody z psího nosu a hubičky. *smich*

knihomolka*

U nás se nestíhá ani kupovat *smich*

pt®

Tak jedině se vrátit k novinám. - stařenka

lidus*

Teda stařenko, já nedostatek papíru pamatuju a to nosila máti průklepák z práce, ty noviny to musí být zážitek.

pt®

Liduš, tak to jste byli honorace, takový průklepový papír byl jemnější než toaleťák skládaný. :D - stařenka

doplněno 18.10.10 20:01:

Mařenko, *hej*to se povedlo.

marenka*

A pamatuji se, co řekl vždycky odcházivší na WC s novinami. "Jdu naučit prd"l číst." *haha*

knopka*

Mařenko *placni**palec*!Jako u nás!Perfektně saje rozlité věci,otřu s ním kapky na vaně atd... *haha*...

knihomolka*

Použít, vysušit a zase pužít *smich*

eulalie*
hodnocení

0x

Protože je téměř průhledný... a na papírové ruličce ho moc není. Jojo, je to problém, který trápí nejen Vás *smich*

Souhlasím s Eulalií. Pamatuji si na toaletní papír, kde na obale bylo psáno - 400 útržků. Dnes je napsáno - 21 metrů. Dvouvrstvý papír je lepší, ale moc rychle ubývá.

hodnocení

0x

Moje odpověď asi nebude tak vtipná ale pro chlapi bude určitě užitečná.

Začal sem kupovat takový ty papírový ručníky co se používají na úřadech nebo v hospodách po umytí rukou. eko-clean.cz/.... Jedno balení kolem 15 korun mi vydrží skoro 2 a půl týdne. Když si spočítám že za stejnou dobu bych použil minimálně 6 rolí toaleťáku tak šetřím i svou peněženku.

Bohužel pro dámské použití je prý nepoužitelný (aspoň mi to tvrdí návštěvy). *smich*

hmmmmmmmmmm, zas tolik šetřit nepotřebuju. a to jsem chlap...*ua*

ladinpraha*

Ušetříš sice peněženku, ale pozor! Papírové ručníky mají jiné složení než toaletní papír a v odpadu se nerozkládají a ucpávají ho. Ověřil jsem si to z několika zdrojů, které se zabývají údržbou, protože jsem o tomto použití taky uvažoval.

Zkoušela jsem utěrky také, ale hůř se splachují.

hodnocení

0x

Já si myslím, že na něho chodí skřítek. Úplně ten sám, co krade sudé ponožky, upíjí mi kafe, když se nedívám a když se podívám, je hrnek prázdný. A schovává mi brejle! Jojo, je to hajdalák!*haha*

arakain77*
hodnocení

...a pak že není o čem psát.

1jara*

Recyklovat, recyklovat!

lucinkaf*
hodnocení

0x

přidávám se, také máme doma nějakou zrůdičku, která nám žere papír, kupuju ho už jen v těch velkých pytlích. Když koupím malé balení po osmi kusech, je to hned pryč a člověk se s prominutím ani neuprdne*nevi*

Dnes jsem koupila toaletní papír, je sice silnější ( není průhledný), ale připomíná mi ,, šmirglpapír".

pu®

Lucinko, vy nazýváte balení osmi kusů "malé"? *sok* To jsem z toho jelen, a co tedy kupujete? Já myslela, že osmirole je největší... no asi jsem zase mimo, tak mě prosím poučte *hi*

cocinkamichalka*

Pu, děda taky kupuje velké balení - je tam odhadem tak 30 roliček Harmasanu :-D Kupuje to v "sámošce" na vesnici, a ten pytel je tak velký, že mu ho pan vedoucí musí dovézt domů autem :D

pu®

Aha... *sok* Tak to slyším poprvé. Klidně bych tohle megamaxibalení taky pořídila, ale zase bychom to neměli kam dát doma... (no fakt). Tak asi nic :D Ale jinak mě štve jiná věc - že se v podstatě nedá sehnat papír z recyklovaného papíru. Fakt. Všechno je to navoněné a třívrstvé a extra-soft a já nevím co, ale taky "100% celulóza". Čistý papír. Takže si utíráme zadečky pomalu kvalitnějším papírem, než z jakého mám poznámkový blok na nákupy (ten je z recyklátu) a splachueme pitnou vodou... To mě fakt štve *bum*

rob*

sehnat se určitě dá, my ho máme v práci, ale ono není moc o co stát, kolikrát je tam i kousek alobalu a to není pro prcku nic moc :)

rob*

jj, takové balení jsem chytl v akci v hyper super (1 rulička snad vyšla na necelé 2 Kč), tak jsem vzal hned balení 2 :)

lucinkaf*

no osmirole je opravdu malé balení, také kupujeme tak těch 32 roliček*tuc*

buss
hodnocení

0x

Noviny joo, i dnes někdy na chalupě. Tož to pamatuji, že děda nic jiného než nařezanou lidovou demokracii neměl., též byla u jiných i Vlasta. Ale ony ty noviny byly tehdá nějak jinačí, dnes nechtějí ani hořet. A role papíru co se pak na něj psaly programy (to bylo ideáální), byla jaksi ne moc vhodná

fidonet*
hodnocení

0x

pořiď si domů 3 holky a a nebude mizet rychle, ale extremně rychle. Rolka ´= 1 den

Jinak pry existuje křeček záchodový co krade papíry na krmení svych mláďat. Třeba je to Tvůj případ :))

wazi*
hodnocení

0x

Proč? Na to je jednoduchá odpověď - příliš často to WC používáte :) Stačí zamčít a klíč zahodit, rolička papíru Vám tam pak vydrží takřka věčnost. Nebo zkuste nesplachovat - frekvence užívání toalety se jako zázrakem sníží o 90%. Nebo začnete používat řešení našich vyznavačů moderního náboženství - Ti používají onyxová vejce, kterými odstraní ten nejhouževnatější nános kolem výstupu, zbytek umyjí vodou a to mramorový "vytíradlo" umyjí a příště znovu použijou. Jen ho nesmíte spláchnout, neboť by to vymydlilo tolik krys v kanálech, že by po Vás začli šlapat ochránci přírody :)

Další alternativou je to dělat jako mnoho ostatních - urobte potřebu až v práci a domů choďte vy... rovnanej :)

knopka*

No my v práci jsme si museli ten papír stejně kupovat sami,krize no...*smich*

cituska*
hodnocení

0x

*smich*Tak přidám trochu legrace.Pepíček o prázdninách u dědy jde ven s 10 Kč.Po cestě potká babičku.To se ptá,kam jdeš.No koupit dědovi Rudé právo,tobě Vlastu a mě Ohníček.Babi na to.Nic nekupuj,máme doma rádio.Pepíček se vrací a děda se ptá kde jsou noviny. Nekoupil jsem,babička říkala že máme doma radio. Děda na na to. Tak běž,mě kup Rudé právo,sobě Ohníček a babička ať si utře pr..l radiem.*smich**smich*

hodnocení

0x

Pokud by ve Vaší domácnosti byli samí muži, tak by Vám jedna role vystačila třeba na měsíc. Pokud je tam jen jedna žena, tak jedna role stačí s bídou na 2 dny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]