Nejste přihlášen/a.
Kruhový zahradní bazén z nafukovacím limcem po 11 -12letech dosluhuje a rozhodujem se o koupi nového.Váham mezi stejným bazenem co jsme měli doposud, nebo nadzemním bazénem který je postaven na stálo a na podzím se neuklízi jen zazimuje.Mountfield má momentalně dobré ceny všech bazénu tak bych potřebovala nějak poradit co je je lepší řešení .Možná jste už někdo z vás měl nebo máte oba druhy bazénu a poradite.Bazén máme na zahradě u domu.Díky za tip a radu či zkušenost...jsem hrozně nerozhodná v téhle záležitosti.
Zdravím, s bazénem neporadím, jen mohu poradit, že Mountfield NE. Po bohatých zkušenostech svého okolí.
Kurnik fribble... to je fotka jak z reklamy na šťastný život
Jinak k tématu... mám ten samý jen položený na zemi, aby mi tam nespadly malé děcka a taky naprostá spokojenost.
Tak a už jsem se rozhodla berem Mountfield, ta vaše fotka nás přesvědčila a na modrý gumák jsme se koukali už dost dlouho.Pískovou filtraci máme a ohřev vody také tak koupime jen ten bazen.Když bychom ho chtěli zapustit co se dáva do té jámy jako podlož? A neupevnuje se špatně kryci plachta když je to tak kousek nad zemi?Nebo stači jen ta bublinková plachta na udržováni teploty vody?
Dno jámy musí být ve vodováze, cca 10cm kátrovaného písku udusaného "žábou". Na to montážníci postavili kruhovou plechkovou konstrukci, na vysypání rohů to chce mít připravené kolečko štukováho písku, ten už si rozsypali a naformovali sami. Nedoporučují jako podklad beton (případná prasklina by prořízla folii.
Krycí plachtu nepoužíváme ani v zimě, stejně ji déšť a snih prověsí a při sundavání je stejně všechna voda i s listím v bazenu. Jen bublinky, voda steče a listí se dá opatrně stahnout i s bublinkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.