Nejste přihlášen/a.
Znáte prosím někdo knihu od Ivo WIESNER-GAMBIT MAHÁTMŮ? Je to snůška výmyslů a polopravd nebo to stojí za přečtení? Pokud jste to četli jaký je váš názor. Děkuji.
0x
Dobry den, asi 10 let jsem necetl klasickou knihu, ale pred tydnem jsem si obednal 4 dila od pana Weisnera, zacal jsem Gambitem Mahatmu a muzu Vam rict ze trvalo asi 4 dny nez sem precetl vsech 420 stranek. Kniha nenucenou formou podava alternatvni informace z pozadi lidske historie a natukava pravdepodobny dalsi vyvoj. Zalezi jen na Vas jak s Vami budou tyto informace rezonovat, kazdopadne je to velke ucelene dilo informaci, ke kterym jsem se za posledni leta samostudiem dopracoval, takze muzu doporucit a usudek necht si udela jiz kazdy sam...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.