Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymažu nedoručenou zprávu na skypu

Od: luckypz odpovědí: 9 změna:

neví někdo náhodou..jak vymažu nedoručenou zprávu na skypu?..omylem jsem poslala blbost a chci to vymazat,než se dotyčný přihlásí a ono to nejde...díky za radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Máš jedinou šanci: přihlásit se na Skype jako adresát.

kassky*
hodnocení

0x

klikneš pravim a dáš smazat, ne? mě to tam funguje...

marinda
Tak jde to nebo ne? Když ji takto vymažu,dotyčný už si ji nepřečte? Nebo ji nevidím jen já?

stribrnak*
hodnocení

0x

klikni na nástroje,pak nastavení ,potom soukromí a potom pod kolonkou uchovat historii chatu dej bez historie a smazat historii a nakonec uložit

marinda
No jo,ale tak vymazu zpravu jen u sebe v pc,jde udelat,aby ji nedostal adresat?

stribrnak*
hodnocení

0x

to už se asi nepodaří

leela*
hodnocení

0x

ja to mažu tak, že na to kliknu pravým tlačítkem a dám odsranit...adresát ji nedostane

lui*
hodnocení

0x

No a co tak napsat adresátovi novou zprávu: "promiň, jsou to blbosti, smaž to"? Nebylo by to lepší?

jirbar*
hodnocení

0x

Novější SKYPE umožňuje zprávu smazat přes volbu pravého tlačítka, ale jde to jen v rámci jednoho sezení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]