Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pomáhá na alkohol?

Od: jenda2* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

poradí mi někdo nějaký princip aby se člověk moc neopil když pije? Je dobré před tím něco sníst či vypít? Zajímá mě to zda se tomu dá trošku ubránit, děkuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejlepsi je:
-nepit na lacny zaludek - idealni jsou tucnejsi jidla.
-byt v pohode, odpocaty a vyspany.

lui*

Naprostý souhlas. Škoda že není kam dát bod. To s tím tučným jídlem je pravda pravdoucí.

kristyna*
hodnocení

0x

určitě se nejdřív najíst at něco v tom žaludku mátena lačný žaludek by Vám bylo zle,mohl by jste mi prosím vás odpovědět i na mojí otázku děkuji.

jenda2*
hodnocení

A co třeba trošku slunečnicového oleje vypít?

ladinpraha*

A co třeba trochu sebekázně a pevné vůle? Jídlo samozřejmě, ale každý organismus se s účinky alkoholu vyrovnává trochu jinak a působí zde mnoho faktorů.

cyril*

Jistota výsledku je zaručena hlavně u ricinového oleje!

hodnocení

0x

Ono to pití prostě musí sednout. Někdy jsou dvě sklenky moc, někdy dvě flašky málo. Velmi důležité je prostředí a splečnost. Pokud je oboje v pohodě a je současně něco k snědku, dá se pít až do rána... ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Střídmost.

JABRAKA

lidus*
hodnocení

0x

Ne že bych pila moc ale pokud už piju tak u toho jím. Osvědčený recept jak pít, neurazit ty v povznesené náladě, připít si ze všema co o to stojí a zůstat střízlivá mám-piju zásadně slivovici-když se nikdo nedívá dolívám si vodu. A naposled, nejsem tele a tak vím kdy přestat.

vladislav*
hodnocení

0x

Kdysi jsem byl v Polsku na svatbě, tam ráno ke snídani podávali v šálku hodně silný a tučný vývar. Nebylo to dobré, ale dalo se po tom pít hodně dlouho.(začínalo se hned po snídani) Taky je dobrý uzený špek, nebo hodně prorostlý bůček. Když se konzumuje i během požívání a konzumace se nepřehání, je člověk skoro neopitelný.

re*
hodnocení

0x

Pořď si minerální látky (z lékárny). A něco na okyselení.

tonka*
hodnocení

0x

Zkus ANTABUS.

lui*

To je blbost. Proboha, vy co to neznáte. Po tom vám bude tak akorát blbě. A neptejte se od čeho. Proč radíte takhle blbě?

hodnocení

0x

Nejlépe alkohol odbourává cukr.Tak-že žádné bůčky klobásky,špíčky ale sladké zákusky,koláče atd.Samozřejmě bez krémů a šlehačky.A když už je nejhůř tak hodně přesladit čaj a alkohol mizí.Je to 100%.

cip*
hodnocení

0x

Ubránit ne si dáš pivko kecáš kecáš pivko štamprdle řekneš ne stačí ostatní:nekecej štamprdle pivko a deš spát druhý den hlava žaludek atd. tak bud alkohol což asi ne,nebo sladký nebo nejaký driják prý pomáhá silný přeslazený matovy čaj

wazi*
hodnocení

0x

Ten den, co člověk de pít tak je třeba, aby během dne nepocítil hlad - prostě dokrmovat. Ideální jsou opravdu tučnější jídla, ale zas ne zas v moc velkých dávkách, tak aby byl potom člověk schopnej vůbec něco vypít. No a během pití se ten malej hlad zase dostaví tak je třeba opět dokrmit. Prostřě žádnej atlet neudělá rekord bez pořádný přípravy :)

P.S. Matně si vzpomínám, že pokud člověk před "výkonem" pojí něco mastnýho (třeba pořádnej vývar), tak tím zabrání žaludku, aby vstřebal tolik alkoholu a tudíž se nějaká část vyloučí - člověk je míň opilej. Jak říkám, vzpomínám si to matně a tak prosím o případnou korekci.

P.P.S. To cojeuvedení nad "P.S." mám vyzkoušený a prověřený :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]