Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradí mi někdo nějaký princip aby se člověk moc neopil když pije? Je dobré před tím něco sníst či vypít? Zajímá mě to zda se tomu dá trošku ubránit, děkuji
Kdysi jsem byl v Polsku na svatbě, tam ráno ke snídani podávali v šálku hodně silný a tučný vývar. Nebylo to dobré, ale dalo se po tom pít hodně dlouho.(začínalo se hned po snídani) Taky je dobrý uzený špek, nebo hodně prorostlý bůček. Když se konzumuje i během požívání a konzumace se nepřehání, je člověk skoro neopitelný.
Ten den, co člověk de pít tak je třeba, aby během dne nepocítil hlad - prostě dokrmovat. Ideální jsou opravdu tučnější jídla, ale zas ne zas v moc velkých dávkách, tak aby byl potom člověk schopnej vůbec něco vypít. No a během pití se ten malej hlad zase dostaví tak je třeba opět dokrmit. Prostřě žádnej atlet neudělá rekord bez pořádný přípravy
P.S. Matně si vzpomínám, že pokud člověk před "výkonem" pojí něco mastnýho (třeba pořádnej vývar), tak tím zabrání žaludku, aby vstřebal tolik alkoholu a tudíž se nějaká část vyloučí - člověk je míň opilej. Jak říkám, vzpomínám si to matně a tak prosím o případnou korekci.
P.P.S. To cojeuvedení nad "P.S." mám vyzkoušený a prověřený
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.