Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mail na občanské judo

Od: meri* odpovědí: 13 změna:

Dnes jse se konecne dokopala poslat emaijl na o. judo 2 PO SOBĚ A OBA SE VRATILY JAKO NADORUCITELNE TAK BABO RAD KDE JE ZADRHEL DIKY

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

A posílala jsi to na tuto adresu?

obcanske.judo@nova.cz

meri*
hodnocení

Ano presně tak

ladinpraha*

Tak zkus odeslat zprávu ze svého e-mailu, nikoli ze stránek Novy. Už se mi několikrát stalo, že ze stránek firmy byla pošta nedoručitelná, ale když jsem ji poslal ze svého e-mailu, tak normálně došla.

meri*
hodnocení

Tak jsem to zkusila aopět to nejde docela mi to štve protože řešim strom ktery mi hodně skodi

ladinpraha*

Tak jim zkus zavolat nebo napsat dopis.

Redakce pořadu OBČANSKÉ JUDO

Kříženeckého nám. 1078/5,
152 00 Praha 5
tel.: 242 464 248 begin_of_the_skype_highlighting 242 464 248end_of_the_skype_highlighting
e-mail: obcanske.judo@nova.cz

meri*
hodnocení

Mockrat ti děkuji ted se mi to vratilo stim že je nespravny emaijl tak budu muset vjednu z tvych variant ty si pražak tak jsemsi rikala že jsem na dobre cestě skoda že nemam foto toho stromu žě bys mě aspon politoval az něco vyřidim dam ti vědět

ladinpraha*

Lituji tě a držím palce i když moc nevěřím, že ti OJ pomůže. Pomoz si sama a použij Rondap, nejlépe neředěný.

meri*
hodnocení

Maš asi pravdu musim si poradit sama ale upzornuji tě že strom ma objem 85 a o vzšce ani nemluvim celou polovinou koruny stromu na me straně ted se vtom uhnizdili holuby další zadrhel je to zkratka na palici zatim

meri*
hodnocení

Tak ladine uspěch nyni jsem zkusil pred ten email vložit REDAKCE a odešlo to to jsem šikovna vid stale od toho něco očekavam tat drž palce ale je to hlavně tvou pomoci

biba

Chudák strom, roste si tam asi spoustu let a pak někomu začne vadit. Ty na něm nevidíš nic kásnýho?

Fakt by mě foto toho krásnýho vzrostlýho stromu zajímalo, co je to za druh , není to třeba lípa?

meri*
hodnocení

Tvuj názor mě zaujal je to buk nachceš se sem nastěhovat mam spadovou garaž takže deně musi vzit koště a vymetat tento list totiž tleje strašně dlouhu vdobě velke vichrice je to strasidelne stro mi stini zanaší okapy a svody vše kollem mechovati a ouklidu bych mohla vypravet balkony pred zahradka s bukvi se rodi dalsi buci chces jeste pokracovat celou pulkou koruny je na mem pozemku a sousedka se janom směje vim žě kdyby jsi tu bydlela obratila by jsi

hodnocení

0x

Nechci sejčkovat ale já sem psal do redakce pořadu Černé Ovce už před 3 měsíci a ani neodpověděli.

meri*
hodnocení

Ahoj dnes jsem dostala odpověd zě mě vedou v zaznamu tak nějaka naděje je mrzí mě že se tě neozvali co kdybys zaurgoval zkus to ja poslala 5emajlu až na ten paty byla odpověd tak zatim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]