Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: andromeda* odpovědí: 10 změna:

ahoj našel jsem si na netu fotku mlhoviny m42 v orionu a objevil jsem tam něco co nevým co

je(vyznačeno na fotce).nevýte co by to mohlo být?

Co to je?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bude to asi měkké íčko *smich*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Já v tom místě vidím černočernou tmu, tak by to mohla být černá díra. Nebo červí ...?:D

re*
hodnocení

0x

Třebas ten obrázek někdo upravoval v malování *smich**bzum*

hodnocení

0x

na fotce, kterou vkládám, nic takového není...*nevi*

Co to je? #2

hospodin*
hodnocení

0x

zaměřovač mimozemského plavidla? *afro*

kaysersose
hodnocení

0x

Já zas nevím, co to je "nevým". Vý to někdo?

fidonet*
hodnocení

0x

je to krásně dokreslená v editačním programu nádherná černá tečka.

Ještě mi řekněte , ře jste to fotil, a ja se popadnu na břicho. Osobně jsem okukoval oblohu s dalekohledem o ohnisku 2400 mm ( ano 2.4 m ) a ten dosahoval max. do 12 magnitury a tyhle mlhoviny byly pro takový dalokehled nedostupné :)

hehe už vidím, vy jste to našel na netu a všiml jste si tečky o které jste věděl že na jiných 100% není, tomu říkam fotografická pamět :))

nj, vaše diskuze o nesmrtelnosti a bohu skončili, tak zkoušíte tohle? Doba UFO už je 10 let v troskách. I v USA ruší ufologické studie a instituce ...

*zed**haha* ale třeba založíte novou :)

Já na žádné fotce toto nenašel :) ale asi jsem slepý ...

google.cz/...

andromeda*
hodnocení

neni to upravene je to z webu m.myslivce je to na titulce

foto.astronomy.cz/...

doplněno 15.10.10 14:55:

a je to tam taky

imsorry*
hodnocení

0x

Ty bláho, no nevím, je to zajímavé. Vypadá to skoro jako nějaký červený terč... *nevi*:D

andromeda*
hodnocení

a co je ta černá tečka v něm?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]