Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlatíčka 2010 - soutěž, kdo sežene víc hlasů?

Od: jita* odpovědí: 3 změna:

zlatíčka 2010 blesk pro ženy,probíhá tam soutěž o nej dítě roku.Podívala jsem se tam a vůbec to nechápu.Myslela jsem že ta soutěž je o tom,že lidé si prohlédnou fotky dětí a dají hlas dítěti které se jim líbí.Alespon tak to bylo v novinách.Pokud se tam podívate do disuse tak si lidi navzájem odklikávaji hlasy.Napíšou tam že pokud někdo pošle hlas jejímu ditěti tak jim to oplatí?Možná jsem to blbě pochopila a je to v pořádku ale pak by to nebyla soutěž o nej dítě ale o to kdo si sežene nejvíc hlasů.není to divné?Ne že by mi to vadilo jen mě zajímá jaký na to máte názor mě to připadá jako podvod.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Já tobě a ty zase mě a o tom to je v dnešní době. Poslala jsem vnučky fotku do jedné soutěže a víc se nestarala, dostala 8 hlasů a jiné fotky víc jak 1000. Měla jsem sice podle pokynů pořadatele mobilizovat rodinu a známé ale to mi přišlo zrovna jako vám nefér.

hodnocení

0x

od známého mi přišel mail, abych hlasoval pro jeho dítě, aby bylo na nějakém obalu. Mrknul jsem na soutež a napsal, že se mi tam jiné líbilo více a dal jsem jinému... hlasuju tak, abych v to i věřil...

myse*
hodnocení

0x

mi to hlavně připadá jako blbost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]