Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam 148 cm a 50 kg a jemi 11 let,myslite ze je to na muj vek moc?
Nevite jak efektivne a rychle zhubnout?Neznate nejakou dobrou webovou stranku?
Poradite mi jake leky atd. na hubnuti nejvice pomahaji?
Milé děvče, na míru v cm v poměru s váhou nemůžeš ve Tvém věku koukat. Někdo má těžké kosti, takže může vážit víc, ale na pohled být hubený. Třeba já mám o 3 kila víc než kamarádka a mě každý nadává, ať se najím. Efektivně a rychle se dá zhubnout pomocí mentální anorexie, o kterou si koleduješ. Promiň, ale musím Ti to takhle říct. V kombinaci s léky skončíš hodně rychle na psychiatrii a budeš ráda, protože Ti doktoři zachrání život. Za 4 roky budeš brečet, že Ti nerostou prsa a za dalších možná 10 let budeš nešťastná, že nemůžeš mít miminko, že Ti padají vlasy a máš křivé nohy.
Neblázni. Tělo teprve dorůstá, tvaruje se. Kdo byl v Tvém věku vyloženě buřt, ošklivé káčátko, v pubertě se změnil na nádhernou holku. I naopak, z vychrtliny kost a kůže se vyvinula nádherná kočka, krev a mlíko.
Ale čemu můžeš pomoci, to je směr, kterým se Tvá postava bude vyvíjet. Sport, zdravá strava. Místo "hambáče" a koly si dej ovocný džus a chleba se sýrem a rajčátkem, místo sušenky jablíčko. Jezdi na kole, tancuj, cvič. Můžeš zaangažovat i kamarádky, najdi si nějaký kroužek, mažoretky, tanec, cokoliv a uvidíš, bude Ti fajn.
Ahoj. Takže Tobě je 11 let a chceš hubnout? Proč? Protože hodně celebrit jsou vychrtlé tyčky? Nebo protože se Ti někdo směje, že jsi tlustá? Ale Ty určitě tlustá nejsi. Hlavně - jsi ve vývinu. A aby ses mohl dobře vyvíjet, musíš správně jíst. A ne držet nějaké diety. Jestli máš pocit, že bys tedy jako něco málo shodit mohla, tak jen nehltej nějaké pilule. Jednak to stojí peníze a jednak Ti to vůbec nepomůže, když se nebudeš hýbat, sportovat, chodit pěšky, jezdit na kole, tančit, a tak podobně. A já si myslím, že když se nebudeš přejídat, v tělocviku ve škole budeš cvičit, nebudeš sedět někde u PC nebo televize celý den (po škole), tak to bude OK.
žádné léky! Žádné rychlé hubnutí! Brzy budete mít ve fyzice nebo už jste probírali zákon o zachování energie. Tak se ho drž. Vlastně je to to samé co radí hospodin Těch 50 mi přijde dost, holka věk i výška stejné, váha 33. Dobrá stránka je třeba www.stob.cz Opatrně s tím hubnutím.
Až tlustý budou hubený, hubený budou studený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.