Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam do termálních lázní na Sk nebo Maďarsku?

Od: tommik* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

chystám se do termálních lázní. Chtěl bych se Vás zeptat na Vaše typy kde jste byli a líbilo se Vám na Slovenskou nebo Maďarsku?

Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tomíku, minulý týden jsem se vrátil z termálu.

Jezdil jsem na týden do Podhajské do slané vody. Někteří mě sdělili, že je to v Mederu lepší. Ale nebyli v Podhajské. Takže již nekolik let to dělám tak, že od pátku do pondělí jsem ve Velkém Mederu, a navečer se přesunu do Podhajské. Tam jsem až do neděle. Vždy ubytrování s polopenzí a co nejblíže k lázním. Asi do 100metrů. Páč jezdím na přelomu září a října. letos nevyšlo počasí.

Všude je dobře, někde lépe. Některé věci bych vzal z jednoh a převezl do druhého termálu.

Pokud v bazénu křiknete "Češi pojďte na pivo", tak v Mederu nebude ve vodě nikdo, v Podhajské zůstane asi 5% lidí.

Pokukoval jsem po Bešenové, ale cena skoro 2 000Kč na den je pro mě moc.

Co dále chcete vědět?

8976*
hodnocení

0x

jj, Milan má pravdu, já mastím zítra na otočku do mederu - 280 km + zpět, letos jsem párkrát prubl Mosonmagyoár na maďarech - nově zrekonstruované v pondělí v sezoně minimum lidí + sleva / kousek za Bratislavou/, k Mederu mám asi nějaký srdeční vztah jezdil jsem tam za totáče a postupně sledoval zlepšování, jediné co mi vadí je vybírání poplatků za lehátka venku - v létě, to trošku už přehánějí, ale jinak fajn - jsem v horkém a když mě to přestane bavit přesunu se o pár kroků do chladnějšího krytého, zaplavu a relax / ted po sezoně/ ...a už marně několik let číhám co se bude dít v Pasohlávkách a porád nic, jo ještě v sezonu do rakous do Laa and Thaya pár kroků za hranicí...jinak v mederu levý roh polokrytého si užívám...

8976, i v Podhajslé berou 1 euro (kde mám na klávesnici euro) za lehátko. Jelikož jsem byl přímo v Borynce, lehátko jsem nepotřeboval, šel jsem si lehnout s manželkou na pokoj...

alf*

pravý Alt+E a je tu € ;)

tommik*
hodnocení

A v podhájské je to jaké?

tomíku, těžké napsat lepší čí horší.

Nejsou tam věšáky pro župany, málo vyžití pro lázeňáky, když prší, fouká vítr , není se kde schovat. Zdali je voda léčivější nežli v Mederu, to neposoudím, ale říkají to. Na lůpénku určitě.

V mederu je voda čistá až na dno, v Pod... je slaná, železitá kalná, plavky rezavějí, ale vyperou se.

Asi pro klienty lepší v Mederu...

ale toho žrádla, zmrzlina, v v Mederu rybářská bašta.

Nejezdím tam abych se přežral?

tommik*
hodnocení

Díky asi teď zkusím tu Podhájsou tam jsem ještě nebyl.

ubytování v Borince s polopenzí 31,50 euro, ale příšte již jinam nejdu.

dvě minuty z pokoje...

hodnocení

0x

my jsme byli před několika lety na Slovensku ve Vel.Mederu, ale tyto lázně mě nijak zvlášť neoslovily. Naopak v Maďarsku je jich opravdu habaděj, navštívili jsme např. Bükfürdo, Hevíz, Sarvar ... moc se nám tam všude líbilo, mohu jen doporučit :)

ale v Mederu se toho hodně vybudovalo...

Maďarsko taky chválí, ale tam zatím nechystám.

martinkova

V Meděru jsem byla s vnučkou así před osmi lety, okolo dětskýho bazénu byly popraskané panely a vnučka o něj zakopla a ošklivě si zranila nožičku. Nemáte tam kam jít, před areálem byly asi 3 stánky, tak jedině u toho stánku večer se pobavit. Říkala jsem té paní ve stánku, že tam není zábava a ona, že prý mám večer přijít si tam sednout na lavičku a určitě se tam někdo sejde a zábava je hned. Víckrát jsem tam nejela, krámky v okolí nebyly, když jste si něco chtěl koupit, musel jste dost daleko do města, protože jsme tam byly autobusem.

Paní Martínková, nejsem propagátorem Mederu, ale teď je stav úplně jný, páč děti mají samostatný zakrytý pavilon, přímo uvnitř občerstvení, proplutí do venkovního bazénu. Jen jsem tam neviděl uvnitř záchody, ale je stavebně připraveno na propojení do další haly.

Venku je stánků již více.

Zábava večer? Nevím páč již nikam nejdu. Po večeři na pivo, a po procházce spinkat. Páč je hodně hodin. :)

8976*

No hošíci šturmujou, včera sem na ně koukal, až to bude propojený - tak bude skvelé dostat se teple / ted v zime/ z polokrytého do toho rodinného...pokud to tedy tak bude...zaleží jak mnoho budou šroubovat vstupné, včera jsem se bavil se starousedlíkem a říkal keby nebolo vás z českej republiky tak to mozeme zavreť, no 28.10 nebyli ani skřínky, jak bylo plno...termálu zdar

doplněno 14.10.10 08:40:

Milan: Nejezdím tam abych se přežral?

Také jsem nad tím včera přemýšlel , ale řešení jsem nenašel...ňamka...

skříňky nebyly ani v neděli a pondělí. Dlouhé fronty stály alespoň 100 metrů

8976*

Uf, včera klid...minimum lidí a pohoda v poledne 20 a slunce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]