Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dojmy z generálky státní maturity

Od: maturant2007 odpovědí: 3 změna:

Co se Vám na generálce líbilo a co ne?

Co by jste třeba zlepšili?

Jak Vás při zkoušce hlídali?

Další otázky asi vzplanou z diskuze

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Já už dlooouho do školy nechodím. Ale jeden mladík mi dal udělat na Faceboku test z ČJ, byla to brnkačka a 100% úspěšnost, takto bych mohla opakovaně maturovat každý týden. - stařenka /omlouvám se, že jsem mladým skočila do diskuze/

lidus*
hodnocení

0x

Já jen vím od synovce, že to bylo snadnější než čekal. Za sebe mohu říci, že jsem si to na netu zkusila a jelikož jsem ze školy nějaký ten pátek dalo mi to dost zabrat.

ondrah*
hodnocení

0x

Tak na generálce jsem byl.

Myslím, že zas tak hrozný to není. Měl jsem Český jazyk a Anglický jazyk. Jediný čeho se bojím, že jak pudem na ostro tak otázky budou daleko složitější než těd.

Okolo toho hlídání: nic moc extra, když začal rozdávat tak chtěl po nás občanský průkaz. Když bych chtěl opisovat od někoho tak by to problém nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]