Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Je mi 16 let, vážím 43 kg. Nikdy jsem nedržela diety ale přesto jsem hrozně hubená, šťítnou žlázu mám v pořádku a nemám ani jiné nemoce. Řekla jsem si DOST. Už to takhle dál nejde. Začala jsem jíst hodně sladkostí, nezdravé jídlo a minimálně se pohybovat.. Ale došlo mi, že je to špatně, je to nezdravé a nepomáhá mi to. Vážně se snažím ale potřebovala bych nějaký typ, třeba co jíst aby váha nabývala. Pokud máte nějaké zkušenosti nebo rady, prosím napište je sem.. Budu moc ráda Děkuju
Nikdy už nedělej takovou blbost, jako jíst sladké a nezdravé. Můžeš začít sportovat, aby ti trochu narostly svaly a vypadala jsi "udělanější", ale jsi zřejmě prostě hubený typ. Začni se s tím smiřovat, protože typ své postavy jen tak neoblafneš. A i když to používám nerada - buď ráda, protože mnohé holky jsou tlusté a daly by nevímco za to, aby byly hubené.
A co jíš, normálně? Snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře? Jíš běžná jídla? A jak jsou na tom s postavou rodiče? Pokud jsou oba hubení, těžko budeš jednou tlustá.
Hubená-tlustá, holky co stále řešíte? Buďte rády, že jste zdravé. Neteř má 19 let a váží 48kg/169 cm dělá sportovní gymnastiku, judo a další sporty. Měla jedinou starost "narostou mi větší prsa?". Narostly. Nevypadá nijak vychrtle a cítí se dobře, nejraděj večeří koblihy a wafle s marmeládou a šlehačkou..
Doprčic /promiň/ ale fakt mě to štve.Psala jsem už jednou že každý je jiný.Dneska řešíš problém že jsi hubená ale za pár let až budeš starší se může stát že přibereš aniž by jsi chtěla a třebas i tolik že toho budeš litovat.Moje dcera měří ve 13 letech 182 cm a váží 78kg.Problém s tím nemá.Co na to říká mamka že chceš za každou cenu přibrat?Dej na mě a neřeš to.Moje druhá dcera byla taky v tvém věku hubená.Dneska už je dospělá a holka jako lusk.
No, jenže já si myslím, že by se měli věci řešit, když s něčím nejsem spokojená a ne to nechat být a dál poslouchat otázky typu: Dávají ti doma najíst? Nejsi nemocná? Tys byla někdy v koncentráku? atd. Byla jsem vychovávaná k tomu, abych problémy řešila a ne k tomu, abych čekala, že mi něco jenom tak zpadne někdy z nebe.. Já mám navíc dědičně danou postavu, se kterou nejspíš tlustá nebudu, alespoň ne v blízké budoucnosti, postačí mi dostat se na normální váhu : cca 52 kg..
Tak takový problém by asi chtěla řešit každá žena - jím a nepřibírám . Ne, vážně, v šestnácti letech není absolutně co řešit, budou v tom pravděpodobně hormony a jejich případná nedostatečnost. Bereš antikoncepci? Máš pravidelný cyklus? Pokud není problém v tomto, opravdu bych se na to vykašlala. Jez zdravě, choď třeba běhat nebo jezdi na kole a jednou budeš za štíhlou postavu ještě ráda. Osobně si ale spíš tipuju, že jestli nemáš vychrtlost v rodině, do dvou let se zakulatíš a pak ještě budeš se slzou v oku vzpomínat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.