zdravim, shanim nazev pisnicky, kde zpiva zena daanciiiing + neco, slysel sem ji asi pred 2 roky, myslim ze je novejsi, urcite neni stara, starsi jak 4 roky urcite nebude, tipuju tak 3 ani nevim co je to za styl, kdyz tak mi sem prosim hodte nejake odkazy na youtube, ja ji uz poznam, dik
Hmmm a ty vážně věříš že podle popisu danciiing a stáří 3-4 roky někdo pozná písničku? Dancing má moooooc pisniček, neřeknu kdyby jsi věděla refrén, ale takhle... Bohužel
mir0
hmm vedel :D ale to je jedno, to je prave to, kdybych znal refrem tak si ji uz najdu, ja jen vim ze tam zpiva to dancing celkem dlouze a v refremu je to myslim 1. dlovo :D fakt nic vic poradit nemuzu, jedine bych to jeste moh zazpivat :D
al bunda*
Zadej si to slovo do vyhledávače na Youtube.com a poslouchej, co ti to najde. třeba budeš mít kliku. Hodně zdaru.
mir0
jo to jsem zkousel a vylitli mi tam spousty tancicich holek :D no ja to budu zkouset dal a snad... tak yjsem zkousel hledat v textech pisni, ale bezuspesne
al bunda*
Jak bylo řečeno, dáváš málo informací. Zkus z paměti vydolovat víc a dej to do youtube. Hodně zdaru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.