Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v květnu mi vypadla plomba na horní pravé 4. Ale protože jsem zrovna měla Svaťák a maturitu na krku, nějak jsem na to v těch nervech zapomněla. A k zubařce jsem šla, až mě začal zub bolet - v září. To už jsem tam samozřejmě měla kaz jak blázen, takže mi zub obrousila a nechala mi tam skoro jen ty stěny - laicky řečeno prostě byl zub dutý. To mi zacpala cementem (tuším) a za dva týdny jsem měla přijít zase.
Při druhé návštěvě vše zopakovala a objednala si mě za další dva týdny naposledy. To bylo dneska. V tu dobu už mě zub vůbec nebolel, všechno v pořádku. Dnes mi to obrousila, vyčistila a dala mi tam bílou plombu. Všechno bylo v pořádku a já šla domů.
A teď - asi o hodinu později - mě začal zub docela dost bolet při zkousnutí. Také mám pocit, že se kýve. Ale nepamatuju si, že by se kýval i před tím. Co mám dělat, je to normální, že po zásahu zub může bolet, nebo mám volat zubařce?
Zavolejte. Já k zubařce chodím rád, protože si s ní vždycky rád pokecám. Takže bych ji zavolal a řekl že po návštěvě u ní mě zub bolí. Určitě si vás pozve znovu. Nač se zbytečně trápit.
doplněno 07.10.10 15:59:Třeba se ta plomba při tvrdnutí rozpíná. Kdo ví. To poví ona vám a třeba vám řekne, že pokud to bude ráno ještě bolet ať přijdete. Pamatujte si že lékaře platíme a tudíž by měli poskytovat za svou mzdu kvalitní služby.
Já ji většinou moc dlouho otevřenou nemám. Dělá si ze mě srandu s tím, že ji nevydělám ani na suchou vodu :D
Jinak i když nemáte ráda svou zubařku, slušně bych se ji zeptal. Ono při nespokojenosti můžete jít i jinam a ona přijde o peníze. Teda pokud vás vůbec někdo přijme. U nás jsou zubaři co jsou plní na 100% a další lidi neberou.
Dobrý den. Teoreticky je možné, že zub bolí proto, že je poněkud zhmožděn od zásahu lékařky. Zub je živý útvar s nervy. Být Vám ale zavolám lékařce. Přeci jen, má být víkend, tak ať ho nemáte zkažený bolestí. Lékařka Vám může potvrdit tuto moji teorii, nebo vyvrátit a pozve si Vám na opětovnou kontrolu. Mohu Vám ale potvrdit, že mě po plombování též zub nějakou dobu bolel. A pak přestal. Vy jste měla v zubu dosti veliký zásah a zoubek to asi dává najevo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.