Nejste přihlášen/a.
Zdravím a mám prosbu.Moc bych chtěla sehnat ANDĚLSKÉ ZVONĚNÍ.Je to kovový stromeček+4 svíčky+ nějaká cingrlata,která po zapálení svíček cinkají.Píši sem proto ,že před časem(v červnu) sem psala " MEJ" se stejnou prosbou.Zkoušela jsem na netu,ale našla jsem jen to novodobé s andělíčky.To mám od loňska a už nefunguje.Tak se obracím na Vás...
děkuji
Děkuji zatím oběma.SPIDER to je právě ten s těma andělíčkama,který mi už nefunguje. Já mám na mysli ten starší,co mi na něj poslala odkaz MARENKA na aukro.Ale i tak děkuji.
lenap. Zkus i bazary v okolí Občas tam tenhle stromeček zahlídnu.. Nech tam na sebe kontakt s tím, o co máš zájem. Oni Ti určitě zavolají.
Dobrý den, podívejte se na AUKRO, zrovna teď jich je tam několik. Ovšem ta cena je poněkud vyšší, prodávají se okolo 900 korun , podle toho v jakém je stavu. Taky jsem do nich zamilovaná ale tolik se mi za ně dát nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.