Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Astraia.cz Vás také podvedla?

Od: honz* odpovědí: 6 změna:

Lidi,

dejte si pozor na podvodníky v Astraia.cz.

Naverbují Vás do pojistky,naslibují peníze a pak Vám nic nedají.

A u moře se smějou, jak jste blbý. Taky jsme naletěli na toto skvělé letadlo,

které má již asi pátou odnož, aby si ti, co začínali, nic nevydělali.

Totéž čeká Vás. Dělají jen tunely na pojišťovny a na lidi.

PRYČ OD NICH! JE NA NĚ PODÁNO trestní oznámení. Přijdete o peníze.!(!)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z meho pohledu 100% letadlo/piramida systemů clovek odhali pri cteni zakladnich podminek..pokud se zactu hloubeji musi to byt jasne snad kazdemu..ale ocividne neni..

senth

Chlapče, ty jsi opravdu pobavil *smich* Z tvého pohledu hledej dál brigády a nevyjadřuj se k věcem o kterých víš úplný kulový! Tvé vědomosti o marketingu jsou koukám nulové. Máš internet, tak se sakra nejdřív podívej, co je letadlo a co je pYramida a potom se teprve vyjadřuj. A jestli čteš, tak jak píšeš, není se už čemu divit. Proč se krucinál lidi vyjadřují k věcem o kterých sotva něco vědí.

Autor námětu: Pane rozčarovaný, podepsal jste smlouvu, kterou jste si jistě řádně přečetl, jen hlupák si nepřečte co podepisuje. Nedivím se, že jste naštvaný, ale bez práce nejsou koláče. Asi jste si myslel, že se vám po podepsání budou hromadit penízky, ale ono taky musí něco dělat! Kdo nedělá, platí, kdo dělá, tomu je placeno. Tak to funguje všude! A lidé co nedělají, nebo dělají, ale špatně, ty mají pak nejvíce proříznutou hubu, brečí a kritizují. Opravdu je mi vás líto, je mi k breku z vás, protože podepisujete to, o čem ani nevíte co podepisujte.

senth

Autor: @hangar

Argh, tak jsem se naštval z toho úvodu, až jsem si pořádně nepřečetl komentář jistého hangara. Omlouvám se, četl jsem to tím způsobem, že reagujete na úvod ve smyslu: Z meho pohledu 100% letadlo/piramida...

Takže ještě jednou, omlouvám se!

stepol

Zdravím vás, již sem měl možnost vyslechnot si nabýdku od společnosti astraiacz a nemyslí že je to špatné. Mám ale své zkušenosti a tak chci být opatrný a důkladný. Proto se vás ptám jestli jste zapojen do systému, jestli je nějaký problém a jakou můžu hledat jistotu u zmíněné společnosti. Lidé se bojí že naletí vždyť jetadla jsou velice obávaná stejně jako slovo pojišťovák je i letadlo pro lid odstrašující koho znám tak nemá dobré zkušenosti a každou korunu ohřívají v kapsách. Jak tedy budou důvěřovat této společnosti když je na internetu víc negativ jak pozitiv. Jako mnoho lidí hledám odpovědi na otázky které jsou tabu a důvěřuj ale prověřuj. Pokud jste zapojen v systému poprosil bych vás o zaslání kopií všech smluv a dohod s klienty abych si jej mohl prostudovat. pokud vám to není možné tak případně poštou

asd*
hodnocení

0x

Je zvláštní, že v ČR ještě nemá každý člověk svého právníka, s kterým by konzultoval vše kolem smluv. Je zajímavé, že lidi si platí všelijaká připojištění úrazová, majetková či jiná, avšak 500 korunový měsíční dobrovolný příspěvek na svého právníka nedají.

sasdax*

Nooooooo pojistky mám všechny možné a radu právníka už jsem taky potřeboval. Mluvíte o něčem konkrétním?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]