Nejste přihlášen/a.
Zdravím,může se na pracovišti kouřit elektronická cigareta v pracovní době?
Jako malý děti... je v tom nikotin? JE!
Tak s tím táhněte ven! Já to dejchat nebudu...
V práci jsme měli jednoho takovýho blba co si nedal říct... No tak jsem druhej den donesl takový to elektrický BRISE vonítko, nastavil na max a odmítal jsem to vypnout - vždyť to taky nekouří a neškodí, ne?
Já byla upřímně v šoku, když jsem viděla lidi vytahovat elektrocigarety v kině při filmu...
doplněno 24.04.13 21:10:No jo no:D:D Oni sice vykládají, jak člověk vydechuje jen páru, což je blbost, a hlavně mi to přijde prostě bezohledné a mírně řečeno nevhodné. Asi jako dotaz, kde se řešilo nealko pivo ve škole... nechápu.
Zvláštní, ačkoliv kouř z cigaret nesnáším a jako nekuřák ho cítím na sto honů a kouřící lidé mi dost vadí, ohledně elektronických cigaret jsem velmi tolerantní. Nevadí mi, ať si je kuřák kouří kdekoliv, protože to hlavní, tedy smrad a škodlivé látky, jsou eliminovány.
Konečně jedna normální odpověď bez emocí. El. cigareta nezdržuje od práce, nekuřákům ani dětem není nebezpečná. Nezapáchá, maximálně může šířit ovocnou, vanilkovou nebo kávovou vůni, pokud si člověk do normální náplně kápne. Nikotinu je tam podle toho co si člověk za sílu koupí.Můze to být dokonce jen nula nikotinu když chce jenom příchuť tabáku. Vychází jen pára jako z napařovací žehličky nebo z hrnce kde se vaří brambory.
Záleží jen na člověku kde ji používá. Je třeba úplně hloupé použít ji v čekárně u lékaře nebo v kadeřnictví když mi stříhají vlasy. Nekuřáci budou bojovat proti všemu i třeba proti škrtnutí zapalovače jen tak pro potěšení. Vítejme to, že to nikoho neobtěžuje na zdraví a nechme tyto inhalující žít. Šetří zdraví svoje i ostatních. Je vám protivné se na ně dívat jak jim blikne tlačítko? Tak se na ně nedívejte a nedávejte je do jednoho pytle s klasickými kuřáky, protože třeba je to i pro to, aby si od nikotinu odvykli. Když si člověk zapálí klasickou cigaretu, musí ji vykouřit, protože ona hoří a ještě stojí tolik peněz. Tak u el. si stačí jen sem tam potáhnout. Jak jsem říkala - do jisté míry si tento člověk chrání zdraví a navíc nedává 53 Kč z každé krabičky státu, který to hned promrhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.