Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociální dávky vs sebevrah

Od: nespravedlivost odpovědí: 6 změna:

Prosím Vás ,jak je možné ,že vyplácíte tak vysoké dávky takové rodině,která sice o otce přišla,ale sama ho k sebevraždě dohnala.Vdova nyní žije se svým milencem- finančně velice dobře zaopatřeným,dospělé děti si vyhazujou z kopýtka jako rozmazlení fracci za peníze ze smrti svého táty. A na druhé straně sprostě seberete sociální dávku na postižené dítě.Je mi z toho na zvracení.Kde máte tu spravedlivost.Zde máte ten váš únik peněz ze státní kapsy.Laskavě si důkladně prověřujte,komu sociální dávy- v tomto případě-vdovské a sirotčí přiznáváte.Titi lidé si to nezaslouží!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chápu Vaše rozhořčení, ale pláčete na nesprávném hrobě.

nespravedlivost
hodnocení

Omlouvm se,jsem z toho moc smutná a nevím ,kde hledat spravedlivost,snad i pomoc.

knopka*

Je mi to líto,myslím že v tomhle případě(ba i ve spousta jiných) se spravedlnost a pomoc nenajdou nikdy :(...

System je dnes spise navrzen tem co kradou a maji hodne, popripade chytraky pro chudobne a poctive opravdu udelan neni i kdyz se tak tvari...spravedlnost, pravda...ta je zakopana hluboko v zemi a dnes se ji velmi tezko dovolava, smutna ukazka toho kam jsem dospeli...

buss
hodnocení

0x

"Prosím Vás ,jak je možné ,že vyplácíte .." Je to sice z našich daní, ale je třeba se obrátit na příslušné ministerstvo, politiky na které jsme přenesli MOC.

karina*
hodnocení

0x

nespravedlnost,

pokud máte důkazy, nebo víte o tom, co zde tvrdíte, tedy že někdo druhého pohnal k sebevraždě, pak máte ze zákona povinnost oznámit toto policii! Pohnání k sebevraždě je totiž trestný čin.

Pokud vám byly odňaty sociální dávky na postižené dítě, toto musíte řešit na příslušném soc.odboru. Dále je nutné obrátit se na revizního lékaře. V případě , že neuspějete, cítíte se nadále poškozená, směřovat své stížnosti dál a výš. Karina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]