Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eva CHaloupková

Od: james007* odpovědí: 6 změna:

Jak získat tuto krásnou paní když už nejsme v kontaktu min. 15 let.Respektuji že je vdaná ale promluvit si snad můžeme.Tel. její osobní je jiný a na recepci mě nepřepojí v té soukromé tv na paní EVU.Zná mě utíká předemnou jako malá holka já jí však nechci ublížit jenom se připomenout.ROZKVETLÉ KONVALINKY mě bez udání důvodu zakázali moje komentáře.Jak ve francouzském jazyce tak v češtině.Je parle tchéques trés bien madame et monsieur.Merci beaucoup...James007

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Jamesi, nechte jí být. *modla* Ona před Vámi neutíká jako malá holka, malou holku zlákáte na cukrátko, ale jako zralá, rozumná žena, která jistě ví, co dělá. Dokonce mám zvláštní pocit, že tu její stav, to, že je vdaná, hraje minimální roli. Já vdaná jsem a když se budu chtít sejít se starým známým, tak se sejdu. A klidně vezmu manžela s sebou. Když budu chtít! Vždyť Vy, tím pronásledováním, akorát způsobíte, že paní Eva bude mít akorát na konvalinky brzo alergii.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mnooo, já myslím, že Eva Chaloupková patří k holkám, které si můžou chlapy vybírat. Třeba nejste její typ :)

binka*

Kdo je Eva Chaloupková? *hi*

pravdomluvny*

To ví snad už každý!

binka*

*smich*já ne, já jsem na chlapy ...;)

ar*

Já jsem sice na holky, ale to jméno mi taky absolutně nic neříká. Ta fotka je hodně nepovedená fotomontáž. Nejspíš to je nějaká známá osobnost a tam je potřeba mít správný typ bankovní karty jinak bede James oo7 něco mezi vodou a širými lány. To by musel být oravdový Bond.:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]