Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
mám dótaz na Kineziologii. Máte s ní někdo zkušenosti, pomohla? Jaké byly pocity?
děkuji Rays
Rays, v životě bych něco takového nepodstoupila. Všechno má svá rizika, ale riziko Kineziologie a jí podobné, jsou pro mnohé velmi nebezpečné. Porouchání nervů a duše, se nemusí nikdy napravit. Já říkám NE, je to můj názor. PT /stařenka/
Půjčeno z jedné diskuze :
Blossom napsal(a):Nepomohla mi a mám i pocit, že mi vždycky i ublížila, ještě pár dní po sezení jsem byla psychicky rozhozená a kladné účinky nikde..
Další :
Já jsem kineziologii zkoušela v životě celkem 3*, s naprosto opačným výsledkem. Nepomohla mi a mám i pocit, že mi vždycky i ublížila, ještě pár dní po sezení jsem byla psychicky rozhozená a kladné účinky nikde. Také všechny 3 (různé) kinezioložky se v ničem vůbec neshodly, každá z nich tvrdila, že jsem se "zablokovala" v jiném období a paradoxně se trefovaly právě do dob, které já sama vnímám jako radostné a spokojené časy. Měla jsem nepříjemný pocit silné psychické manipulace, ta poslední kinezioložka se mě pokoušela skoro násilím vyvodit vzpomínku, jak jsem se prý jako dvouletá ztratila rodičům (podle mě by mě rodiče o takové situaci řekli, nikdy se o ničem takovém nezmínili). Prostě má opravdová traumata neřešila, ale snažila se mi uměle vecpat další, podle mě vymyšlené, vykonstruované.
Jedná se o reklamu, obchod je obchod. - /stařenka/
Své tvrzení musíte dokázat. Proč Vám mám věřit? Kdo se za Vás zaručí, co když ty bludy šíříte Vy? -stařenka
tpp, na urážky jsem zvyklá, obzvlášť od těch na poradně, co nejsou registrovaní. V anonymitě se projeví ty nejnižší pudy a každý ukáže svou pravou tvář. Někdo si hraje na trojjedinnost a vystupuje zde v mnoha podobách, pod různými nicky z jednoho PC a myslí si, že nás oklame. Tak si to přeberte, jak chcete, já už svůj úsudek mám. - stařenka/
Dobrý den, já se tam chystám příští týden, takse určitě ozvu...ale myslím si, že hodně záleží na kinezioložce...jakým způsobem s Vámi pracuje. ono není tak těžké problém odhalit, ale jak ho řešit, co s tím dál. Osobně mám jednu zkušenost, kdy jsem se snažila odpustit lidem, kteří mi nějakým způsobem ublížili. Je lehké si to říct,a le jak poručit srdci, že? O tom možná kinezka trochu je, že nás může svým pozitivním optimismem přenést na na jiný pohled...taky záleží na nás samotných, jak moc tomu věříme, jaké jsme povahy...zda to dokážeme, zda opravdu chceme...já sama nevím, zda jsem ten správný tip na tuto formu terapie(-: Ale říkám si, proč to nezkusit.Takže - pozorně hledat, at nespadnete do spárů těm šarlatánům, kteří si na kineziology jenom hrají...spíše jít třeba na doporučení a pod...Tito lidé jsou vlastně něco jako psychologové a musí samozřejmě projít semináři, kurzy, školením,,,,měli by to mít uveřejněné na svých stránkách.Co jsem slyšela od kamarádky, tak se potom cítila dobře, naučila se nějakou pozitivní básničku, či co...kterou si každé ráno a večer říkala, vydrželo jí to chvilku, ale prý, když je jí smutno, tak si na ni vzpomene a trochu se jí uleví...(-:Tak uvidíme...držím pěsti(-.
Takže jde o šidítko, protože to nepomůže, jak potvrdila Vaše kamarádka. A hlavně jde o velkou reklamu, že ano? PT /stařenka/
Je mi líto, že se to tady zvrhlo v takovou diskuzi. Pokud jsem se někoho dotkla, tak se omlouvám, ale jen jsem prostě chtěla vědět názory jiných lidí. Beru to, že každý ma na to jíný názor a neshodne se s tím druhý.
PS: Jsem tady zaregistrovaná jen pod jedním Nickem, to jen pro info
raysinko, za co se omlouváte, jak jste se někoho mohla dotknout, když jste položila pouze otázku. Anebo ne? Fakt Vaši reakci nechápu, to jen pro info. - stařenka
Dobrý den, mohu vám říci, že jsem podstoupila kineziologii. Měla jsem velké obavy, co to přinese pro mne. Byly zbytečné. Pracovala se mnou paní, která to dělala léta. Netušila jsem, že se mi vyrojí vzpomínky i z dětství, na které jsem si vůbec před tím nevzpomněla. Dokonce se člověk neudrží i pláči. Odblokování bylo pro mne přínosem, cítila jsem se vyrovnaná. Popelnice negativních zážitků i vzpomínek za život byla odstraněna. Bylo mi dobře. Za mě ano. Přeji příjemný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.