Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The Big Bang Theory

Od: hangar® odpovědí: 11 změna:

The Big Bang Theory..sledujete nekdo..? Nazory..?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

0x

The Big Bang Theory je hovadina...BAZINGA! Je to nejlepší :D Ale dívám se jedině na český dabing...BAZINGA. Originál vede! Sheldon je prostě třída, Howard a jeho máti rovněž (Howard, it´s the phone!) a Rajesh s jeho neschopností mluvit se ženami mě taky dostává. A hlavně : "To Sheldon - live long and prosper - Leonard Nimoy!" :D

PS. Ťuk ťuk ťuk Penny! Ťuk ťuk ťuk Penny! Ťuk ťuk ťuk Penny!

sasdax*

Díl kdy Sheldon dostal od Peny ubrousek s DNA Leonarda Nimoye byl naprosto parádní. BBT je společně s HIMYM v současnoti mou jedinou dvojkou komediálních seriálů. Těším se na každý díl.

claire*

*palec*HIMYM ovšem už upadá, je znát, že dochází nápady. V BBT se mi nejvíc líbil díl, kdy si Penny vykloubila rameno a Howard, Raj a Leonard měli pozorovat hvězdy, ale překazily jim to hippies sušenky *vtip*

sasdax*

To je pravda, ale pořád je to taková dobrá dvacetiminutovka. Jinak kvalitních seriálů je víc co sleduji. Californication, Dexter, Fringe, Clone Wars, V a SGU. Sleduješ i něco jiného co by jsi doporučil?

claire*

Já věrně fandím Stargate *srdce*, i když SGU sestava mě nenadchla. Mám ráda Dr. House, Přátele, Červenýho trpaslíka, Černou zmiji, IT Crowd, Star Trek Voyager,...

jolinar*

Taktéž fandím SG1, SGA, SGU a Lovci duchů. ( Na to koukám furt dokolečka, všechny díly všech SG, pak komplet Lovci a od znovu ) *srdce* Jinak z krátkých jsem pár dílů BBT viděla a občas mrknu na Jak jsem poznal Vaši matku a kdysi jsem měla ráda Halo Halo.

V rámci nostalgie - vzpomínáte někdo na Děti z kouřové hory, Co přináší řeka atd? ;)

claire*

Jolinar, já jsem si myslela, že máš SG ráda ;)*smich* Haló haló taky znám, taky se mi líbí :)

sasdax*

No já samozřejmě psal ty aktuální co se vysílají. Červený trpaslík to je klasika co se na DVD točí pořád dokola a nepřestane mě to bavit. Haló haló jsem sledoval kdysi na ČT2. Přátelé si pouštím po večerech. Star Trek je prostě moje sci-fi klasika (Next Generation, Voyager, Enterprise), jen toho Kirka nemusím. Ono to bylo pořád o tom samém. Ale filmy s ním miluju. Jak zachraňovaly veleryby byl asi nejlepší.

No ale co vůbec nemusím, tak jsou kriminálky a seriály z oblasti nemocnice. Německé seriály (jakékoli) a ty (a dámy prominou) pitomé telenovely co se vysílají v televizi. House mi taky nic neříká. IT Crowd...viděl jsem vše, ale ty další díly mě nějak nebraly. To raději Black Books.

jolinar*

No vidíš :) vůbec mi nedošlo, že se to dá poznat podle nicku :)

hodnocení

Wow tak dopisu taky SGU(je to spis scifi telenovela) OD mala jsem zral supermamna a kupu dilů nevidel taky okukuji ty stare stratreky s kapitanem Kirkem(uzasna grafika)

It crowd uz tu taky padli, Obcas House..Nesmrtelny Lister a kocour a ovip:)

Taky se chystam stahnou komplet Battlestar Galactica¨, simpsnovi, comeback, futurama,

A uvazuju nad :jak jsem potkal vaši matku..

A pravidelne obedvam Borice Mytů...a kdyz se chytne moznost tak porad Jak se to dela a bez chyb sleduji Jak prezit..

doplněno 05.10.10 22:16:

Jak prezit..v originalu: ultimate survival..

jolinar*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]