Nejste přihlášen/a.
The Big Bang Theory je hovadina...BAZINGA! Je to nejlepší :D Ale dívám se jedině na český dabing...BAZINGA. Originál vede! Sheldon je prostě třída, Howard a jeho máti rovněž (Howard, it´s the phone!) a Rajesh s jeho neschopností mluvit se ženami mě taky dostává. A hlavně : "To Sheldon - live long and prosper - Leonard Nimoy!" :D
PS. Ťuk ťuk ťuk Penny! Ťuk ťuk ťuk Penny! Ťuk ťuk ťuk Penny!
Díl kdy Sheldon dostal od Peny ubrousek s DNA Leonarda Nimoye byl naprosto parádní. BBT je společně s HIMYM v současnoti mou jedinou dvojkou komediálních seriálů. Těším se na každý díl.
HIMYM ovšem už upadá, je znát, že dochází nápady. V BBT se mi nejvíc líbil díl, kdy si Penny vykloubila rameno a Howard, Raj a Leonard měli pozorovat hvězdy, ale překazily jim to hippies sušenky
To je pravda, ale pořád je to taková dobrá dvacetiminutovka. Jinak kvalitních seriálů je víc co sleduji. Californication, Dexter, Fringe, Clone Wars, V a SGU. Sleduješ i něco jiného co by jsi doporučil?
Já věrně fandím Stargate , i když SGU sestava mě nenadchla. Mám ráda Dr. House, Přátele, Červenýho trpaslíka, Černou zmiji, IT Crowd, Star Trek Voyager,...
Taktéž fandím SG1, SGA, SGU a Lovci duchů. ( Na to koukám furt dokolečka, všechny díly všech SG, pak komplet Lovci a od znovu ) Jinak z krátkých jsem pár dílů BBT viděla a občas mrknu na Jak jsem poznal Vaši matku a kdysi jsem měla ráda Halo Halo.
V rámci nostalgie - vzpomínáte někdo na Děti z kouřové hory, Co přináší řeka atd?
No já samozřejmě psal ty aktuální co se vysílají. Červený trpaslík to je klasika co se na DVD točí pořád dokola a nepřestane mě to bavit. Haló haló jsem sledoval kdysi na ČT2. Přátelé si pouštím po večerech. Star Trek je prostě moje sci-fi klasika (Next Generation, Voyager, Enterprise), jen toho Kirka nemusím. Ono to bylo pořád o tom samém. Ale filmy s ním miluju. Jak zachraňovaly veleryby byl asi nejlepší.
No ale co vůbec nemusím, tak jsou kriminálky a seriály z oblasti nemocnice. Německé seriály (jakékoli) a ty (a dámy prominou) pitomé telenovely co se vysílají v televizi. House mi taky nic neříká. IT Crowd...viděl jsem vše, ale ty další díly mě nějak nebraly. To raději Black Books.
Wow tak dopisu taky SGU(je to spis scifi telenovela) OD mala jsem zral supermamna a kupu dilů nevidel taky okukuji ty stare stratreky s kapitanem Kirkem(uzasna grafika)
It crowd uz tu taky padli, Obcas House..Nesmrtelny Lister a kocour a ovip
Taky se chystam stahnou komplet Battlestar Galactica¨, simpsnovi, comeback, futurama,
A uvazuju nad :jak jsem potkal vaši matku..
A pravidelne obedvam Borice Mytů...a kdyz se chytne moznost tak porad Jak se to dela a bez chyb sleduji Jak prezit..
doplněno 05.10.10 22:16:Jak prezit..v originalu: ultimate survival..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.