Nejste přihlášen/a.
Zdravim,nevite kde sezenu tyc prumeru 25mm a delky 120-150cm? V zelezarstvi takove nemaji ale a na netu jdou objenat jen jako polotovary a musim nekolik kusu a jdena meri 3metry , ja potrebuju jeden ks,nevite kde se mam jeste poptat?
Ok uz jsem jim tam poslal, a na kolik kc to tak vyjde? cena tycovych polotovaru jak se divam je do 100kc + postovne ,co myslite?
No jasně.Chtějte hlazenku 25mm. Někdy se prodává železo/tedy ten hutní mat./ i u železářství,ale někde jen omezeně či vůbec ne. Někde mají naopak sortiment na co si jen vzpomenete.U nás je to např.železářství Svoboda Horka u Staré Paky.
No teoreticky mohl,ale prakticky myslím,že těžko někdo vyhodí hlazenku do šrotu a pokud ano,hned po ní šáhnou chlapi co u toho šrotu dělají.Pokud byste tam něco podobného našel bylo by to nejspíš rezaté a shnilé či zohybané,nebo jen odřezky.Já bych tam nehodil ani jinou tyčovinu (pásovinu) nebo jiné profily.
heleďte to Vám fakt neřeknu.te´d bych žvanil.Do dvou stovek.Faktt nevím.Já kupoval hlazenku už ani nepamatuji.Většinou i s jiným železem,takže fakt nevím.Musel bych prohrabat doklady. No žádná závratná suma to nebude nebojte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.