Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis bonprix

Od: kaajaaa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,

Chtěla bych si objednat šaty z časopisu Bon Prix , ale potřebovala bych je mít doma do pátku , myslíte že by byli schopní mi je do té doby zaslat? ... :)

A ještě jsem se chtěla zeptat jak nejlépe odhadnout velikost šatů , mám doma šatů několik ale u každých se velikost liší. :)

A poslední dotaz : daly by se ještě z časopisu objednat stříbrné metalické legíny , které byli v časopisu Jaro 2010? :)

Děkuju moc za každou radu :))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

A nespletla sis náhodou web? Proč se nezeptáš přímo bonprix. Tady toho asi moc nevyřešíš.

binka*
hodnocení

0x

Tak do pátku ani náhodou. Já na objednané zboží čekala 3 týdny. Přestože jsem se přeměřila poctivě, do šatů bych se vešla dvakrát. Takže jsem si objednala menší a za pár dnů dopis - zboží už na skladě NENÍ! Nechápu, proč si to tedy z int. stránek nevymažou.

A ty legíny? Stačí zavolat na jejich zák. linku, oni Vám už řeknou ...pokud je na skladě mají, není problém.

doplněno 03.10.10 14:23:

Není zač.:)

kaaja*

Děkuju moc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]