Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji jednu holku, ona mě odmítla

Od: dave2* odpovědí: 5 změna:

Miluji jednu holku...známe se už od školky...řekl sem ji že ji miluji..ale ona mě odmítla...a přitom kamarádkam říkala že by chtěla se mnou chodit...a stále se mi vyhybá.co mám dělat..?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A to jsi ji to rekl ve skolce anebo ted v? letech..?

Jsou kamaradky opravdu duveryhodny zdroj informaci..?

dave2*
hodnocení

ne tetka..v dnešních letech...což je 15.let

marenka*
hodnocení

0x

Neříkej jí, že jí miluješ. ;) Jen jí hezky nech, až jí samotnou bude ta otázka trápit a sama se tě zeptá. *frajer* Jen tak jí pozvi na zmrzku, do kina, pomoz jí s taškou, s čímkoli. Zeptej se jí, jestli by Ti nepomohla s nějakým úkolem. Nesmíš na ní tlačit, čím víc tlačíš, tím spíš tě bude odmítat. Hlavně nenápadně. :D

dave2*
hodnocení

děkuji ti za radu...

amp
hodnocení

0x

Nic ve zlém, ale v 15 si z toho nic nedělej. Jdi někam na hřiště a zapomeň na ni na pár hodin či dní.

Kromě toho v 15 letech je komunikace mezi klukama a holkama nepřehledná. Nikdo neví co ten druhý vlastně chce a co vlastně říká.

Řekni jí že je hezká holka. Pokud má alespoň trochu charakter tak jí pochval že je charakterní. Pokud alespoň trochu komunikuje, řekni jí že je milá a upřímná. A vynech blbiny, které ti našeptává mozek, emoce a hormony.

Buď džentlmen - jemný, upřímný, nevulgární, atd. Gentleman není maminčim mazlíček, gentlema je chlap co i sám sebe cení a ženám vyjadřuje přirozenou úctu. Sice to na první pohled nevypadá jako úspěšná taktika, neboť v 15 se všichni před druhým pohlavím natřásají, jak pitomci, čím větší vulgarita, čím větší hovadina, tím si o sobě myslíme že jsme in a high, ale zanedlouho to holky ocení. A když zjistí, že se s tebou dá hovořit otevřeně, budeš úspěšný :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]