Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko všem, příští týden se s partou chystáme na Masters, s přítelem jedeme poprvé. Měl by někdo nějaké rady a tipy, na co si dát pozor, tip na nějaké vychytávky, co se můžou na festivalu hodit apod.?
Budeme rádi za každý tip![]()
Děkuji
.
Jestli budete pod stanem tak si zapamatujde kde máte stan, protože až se ty místa zaplní, už jej nenajdete.
tak to neresis , jen pozor i dodavku ti muzou ozralove , nebo corky zcorovat , prece jen tam bude tisice lidi , tak to hod nekde na dobre viditelne misto /jen vecer pozor na sex , at se kazdy nediva jak se dodavka houpe
/ . Hadry asi neresis , dodavka to uveze , bude to kde dat , tak si vemes vic a urco na teplo i zimu.Urcite plastenky , boty ktere znicis v blate a nevadi ti to . Jidlo zda jen kupovane , nebo udelate naky ten ohen... Papirove kapesniky na wc , neco proti komarum , krem proti opalenim a na spaleniny , fenistil gel se taky hodi , kdyby te neco kouslo , stiplo... kondomy a dobrou naladu ![]()
Díky za tpy, Honzo
Na dodávku dáme pozor, ale nebudeme u ní pořád, tak snad se nic nestane. V noci budeme spát jen tak na půl ucha, kdyby něco. Hadry neřešíme, to je fakt:D, a sice nemám pláštěnku, ale to nějak dopadne. Píšeš, že je tam bláto? Sakra, měla jsem si přibalit treovy boty
Domů už se pro ně nedostanu... to mě nenapadlo.
A dobrá nálada vládne už teď![]()
.
Jojo, s tím se počítá
Krade se prostě všude, bohužel![]()
Jen doufám, že mi mobil třeba někdo nevytáhne z tašky, přece jen ji budu mít křížem přes tělo a není to trezor..
Loni to nebylo nic drastickýho, pivko kolem 25,-, hotová jídla od 20,- do asi 60,-, docela velké porce. K tomu jsme byli nakoupit jídlo a pití ne v sámošce, co je 200 metrů od vrchního kempu, ale přímo ve městě na náměstí - vystáli jsme jsme s 20 minut forntu na jedinej bankomat široko daleko
, na náměstí je i pekárna, cukrárna atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.