Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masters of Rock - tipy a rady

Od: martinaa* odpovědí: 8 změna:

Zdravíčko všem, příští týden se s partou chystáme na Masters, s přítelem jedeme poprvé. Měl by někdo nějaké rady a tipy, na co si dát pozor, tip na nějaké vychytávky, co se můžou na festivalu hodit apod.?

Budeme rádi za každý tip:)

Děkuji*slunce*.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

masters
hodnocení

0x

Jestli budete pod stanem tak si zapamatujde kde máte stan, protože až se ty místa zaplní, už jej nenajdete.

martinaam
hodnocení

Omlouvám se za neregistrovanou odpověď, nějak mi blbne přihlášení.

Děkuji za odpověď.Stan jsme vzdali hned ze začátku:). kvůli obavě o věci (a taky kvůli osobnímu pohodlí) bereme dodávku, kde budeme i spát. Navíc nás jede vícero, takže utvoříme jakýsi kruh...

hodnocení

0x

tak to neresis , jen pozor i dodavku ti muzou ozralove , nebo corky zcorovat , prece jen tam bude tisice lidi , tak to hod nekde na dobre viditelne misto /jen vecer pozor na sex , at se kazdy nediva jak se dodavka houpe *smich*/ . Hadry asi neresis , dodavka to uveze , bude to kde dat , tak si vemes vic a urco na teplo i zimu.Urcite plastenky , boty ktere znicis v blate a nevadi ti to . Jidlo zda jen kupovane , nebo udelate naky ten ohen... Papirove kapesniky na wc , neco proti komarum , krem proti opalenim a na spaleniny , fenistil gel se taky hodi , kdyby te neco kouslo , stiplo... kondomy a dobrou naladu :)

martinaa*
hodnocení

Díky za tpy, Honzo:) Na dodávku dáme pozor, ale nebudeme u ní pořád, tak snad se nic nestane. V noci budeme spát jen tak na půl ucha, kdyby něco. Hadry neřešíme, to je fakt:D, a sice nemám pláštěnku, ale to nějak dopadne. Píšeš, že je tam bláto? Sakra, měla jsem si přibalit treovy boty:( Domů už se pro ně nedostanu... to mě nenapadlo.

A dobrá nálada vládne už teď;)*smich*.

jarunaberuna*

A cenné věci noste raději sebou, vloni se tam dost kradlo.

martinaa*
hodnocení

Jojo, s tím se počítá:) Krade se prostě všude, bohužel:(

Jen doufám, že mi mobil třeba někdo nevytáhne z tašky, přece jen ji budu mít křížem přes tělo a není to trezor..

bara25
Ahoj, prosimte jak je to na Maters s cenami-jidlo/piti..? Nevíš? :) Jedu letos poprvé a nemám tucha. Dik.
martinaa*
hodnocení

Loni to nebylo nic drastickýho, pivko kolem 25,-, hotová jídla od 20,- do asi 60,-, docela velké porce. K tomu jsme byli nakoupit jídlo a pití ne v sámošce, co je 200 metrů od vrchního kempu, ale přímo ve městě na náměstí - vystáli jsme jsme s 20 minut forntu na jedinej bankomat široko daleko:), na náměstí je i pekárna, cukrárna atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]