Nejste přihlášen/a.
Tak konečně... dnes odpoledne jsem viděl na vlastní oči HOPa, kterak jel vedle mě. Poznávací znamení byla samolepka Poradte.cz na přední kapotě...
Už jste taky měli na někoho štěstí?
Neměl jsem to štěstí, vidím ji jen denně na svým autě a pořád koukám abych někde viděl spřízněnnou duši, no a nic.
Neeee. A já ji taky ještě nenalepil, koupě nového vozu se malinko odsunula a na místě, kam jsem jí chtěl lípnout na staré, se mě odloup kit. Ale na jaře bude!
Jezdím skoro dva měsíce tam k vám. K Chocholouškovi na Paku . Ne, mám tam nějaké pracovní povinnosti. Bylo to někde ve městě. cca měsíc. Příště budu troubit jako divá (teda ne já
. klakson u auta)
Mě chybí dvě dobré odpovědi a taky už budu mít samolepku A od dědečka mám za zdárné ukončení školy slíbený malý autíčko, tak si ji hrdě nalepím na kapotu
Ale pořád ještě mi nepřišlo tričko, admine...Malé velikosti pořád nejsou?
Já jsem si samolepku již objednal, snad brzy dorazí, abych ji také umístil na auto ...
doplněno 02.10.10 14:35:uplně jsem zapoměl na otazku a odpověd´.
Takže otazka : Admine : kdy rozesíláš objednané nálepky a trička?
a odpověd´k tématu : Ano viděl jsem jednu na modrém autě co profrčelo na brněnské dálnici kolem mně. Jelo tak rychle, že jsem tak tak rozpoznal, že se asi jedná o nálepku Poradte.cz
No já neviděl, ale musím říct že vypadá opravdu dobře. Jdu si ji objednat a až dorazí, tak si ji nalepím a hodím foto
Ahojky Admine!
Samolepka je super, jsem hrdý na to, že ji můžu vozit na "čeníšku" svého pracovního vozu! Fakt nevím, kde jsi mne viděl a jak jsi mne identifikoval, že jsem to já "Hop a je tu lidoop". Na druhou stranu se nějak moc netajím s tím, co jsem zač a co mne živí. A taky jsem dlouho přemejšlel, kam ji nalepim, dokonce jsem se i já, "pan radič", tady zeptal! Jinak, doufám, že Ti z pouhého jednostranného vizuálního kontaktu s mojí osoou ještě teďka není špatně!
neměl jsem štěstí, asi proto že jezdím kolem Pardubic, a pokud se potkám s poradcem, tak mu koukám do očí a ne na zadek (auta)
Bohužel jsem si pořídil další auto, třetí, a mám jen jednu samolepku. Jak to mám dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.