Nejste přihlášen/a.
Tak konečně... dnes odpoledne jsem viděl na vlastní oči HOPa, kterak jel vedle mě. Poznávací znamení byla samolepka Poradte.cz na přední kapotě...
Už jste taky měli na někoho štěstí? ![]()
Neměl jsem to štěstí, vidím ji jen denně na svým autě a pořád koukám abych někde viděl spřízněnnou duši, no a nic.![]()
Neeee. A já ji taky ještě nenalepil, koupě nového vozu se malinko odsunula a na místě, kam jsem jí chtěl lípnout na staré, se mě odloup kit.
Ale na jaře bude!
Jezdím skoro dva měsíce tam k vám. K Chocholouškovi na Paku
. Ne, mám tam nějaké pracovní povinnosti. Bylo to někde ve městě. cca měsíc. Příště budu troubit jako divá (teda ne já
. klakson u auta)
Mě chybí dvě dobré odpovědi a taky už budu mít samolepku
A od dědečka mám za zdárné ukončení školy slíbený malý autíčko, tak si ji hrdě nalepím na kapotu
Ale pořád ještě mi nepřišlo tričko, admine...Malé velikosti pořád nejsou? ![]()
Já jsem si samolepku již objednal, snad brzy dorazí, abych ji také umístil na auto ...
doplněno 02.10.10 14:35:uplně jsem zapoměl na otazku a odpověd´.
Takže otazka : Admine : kdy rozesíláš objednané nálepky a trička?
a odpověd´k tématu : Ano viděl jsem jednu na modrém autě co profrčelo na brněnské dálnici kolem mně. Jelo tak rychle, že jsem tak tak rozpoznal, že se asi jedná o nálepku Poradte.cz
No já neviděl, ale musím říct že vypadá opravdu dobře. Jdu si ji objednat a až dorazí, tak si ji nalepím a hodím foto ![]()
Ahojky Admine!
Samolepka je super, jsem hrdý na to, že ji můžu vozit na "čeníšku" svého pracovního vozu! Fakt nevím, kde jsi mne viděl a jak jsi mne identifikoval, že jsem to já "Hop a je tu lidoop". Na druhou stranu se nějak moc netajím s tím, co jsem zač a co mne živí. A taky jsem dlouho přemejšlel, kam ji nalepim, dokonce jsem se i já, "pan radič", tady zeptal! Jinak, doufám, že Ti z pouhého jednostranného vizuálního kontaktu s mojí osoou ještě teďka není špatně! ![]()
![]()
neměl jsem štěstí, asi proto že jezdím kolem Pardubic, a pokud se potkám s poradcem, tak mu koukám do očí a ne na zadek (auta)
Bohužel jsem si pořídil další auto, třetí, a mám jen jednu samolepku. Jak to mám dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.