Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jezdíte?

Od: babkazov® odpovědí: 9 změna:

Myslím, že nebýt azbuky, mohlo být tohle všechno natočeno u nás. Volný překlad Podruhé narození

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Ano, nebýt té azbuky, mohlo se to stát u nás, nebo na Slovensku, Německu, Francii, Itálii, USA, Kanadě a já nevím ještě kde ;)

martinaa*
hodnocení

0x

Husí kůže... na málokteré video koukám s otevřenou pusou. Zvlášť na borce na konec, ten má snad deset strážných andělů.

jakoola*
hodnocení

0x

wow, k tomu není co dodat, jen snad , že toto může potkat kohokoli a kdykoli a kdekoli.

hodnocení

0x

The Cake is a Lie.

mrnousek*
hodnocení

0x

Jsem jediná, komu příde divný, že je to všechno natočený úplně od začátku (mnohdy ještě před začátkem)? Příjde mi to jako fejk...

Nevim, jestli ses jedina, ale v Rusku jsou kamery v autech pomerne rozsirenou zalezitosti. Netoci to nikdo z ruky, jsou to kamery umistene na pevno v autech.

ladinpraha*

Asi jsi jediná, která si nedokáže představit, že v Rusku panují na silnicích (a nejen na silnicích) takové poměry, že kamera v dopravním prostředku je v podstatě nutností. Podobných záznamů jsou na netu tisíce a je to jenom nepatrný zlomek toho, co se událo a kamery to nezachytily.

lajla*
hodnocení

0x

To je fakt strašný! Jedná moje kamarádka se zranila, když přecházela ulici po přechodu a jeden č... si asi myslel, že ona bude rychlejší, než jeho auto...

hodnocení

0x

To mrnousek - ano, zvolání ,,fejk´´ je v určité věkové kategorii velice populární. Nicméně já osobně těmto videúm věřím, do Ruska občas zajíždím a vím tudíž několiv věcí : 1 Rusové mají naprosto jinak nastavený pud sebezáchovy, řekl bych, že se takřka blíží nule. Zřejmě v nich ještě nějak přetrvávají záležitosti z druhé sv. války, kdy šli beze zbraní proti německým kulometům s myšlenkou: нас очень много .

2. Rusové jsou mistři v překrucování faktů

3. Rus, pokud má možnost od nehody ujet, mnohdy tak učiní

4. Ruská milice je policejní orgán, kde mimořádně bují korupce a není vyjímkou, že zastaví řidiče, i když nespáchal přestupek a chtějí ,,výpalné´´

4. - z předešlého tudíž vyplývá, že kameru tam mají mnohdy i v plečkách, jejichž cena je tak na úrovni právě té kamery. Jednak - jak vidno - je co natáčet, ale hlavně v případě problému má dotyčný v ruce celkem neoddiskutovatelný argument.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]