Nejste přihlášen/a.
Myslím, že nebýt azbuky, mohlo být tohle všechno natočeno u nás. Volný překlad Podruhé narození
Jsem jediná, komu příde divný, že je to všechno natočený úplně od začátku (mnohdy ještě před začátkem)? Příjde mi to jako fejk...
Nevim, jestli ses jedina, ale v Rusku jsou kamery v autech pomerne rozsirenou zalezitosti. Netoci to nikdo z ruky, jsou to kamery umistene na pevno v autech.
To mrnousek - ano, zvolání ,,fejk´´ je v určité věkové kategorii velice populární. Nicméně já osobně těmto videúm věřím, do Ruska občas zajíždím a vím tudíž několiv věcí : 1 Rusové mají naprosto jinak nastavený pud sebezáchovy, řekl bych, že se takřka blíží nule. Zřejmě v nich ještě nějak přetrvávají záležitosti z druhé sv. války, kdy šli beze zbraní proti německým kulometům s myšlenkou: нас очень много .
2. Rusové jsou mistři v překrucování faktů
3. Rus, pokud má možnost od nehody ujet, mnohdy tak učiní
4. Ruská milice je policejní orgán, kde mimořádně bují korupce a není vyjímkou, že zastaví řidiče, i když nespáchal přestupek a chtějí ,,výpalné´´
4. - z předešlého tudíž vyplývá, že kameru tam mají mnohdy i v plečkách, jejichž cena je tak na úrovni právě té kamery. Jednak - jak vidno - je co natáčet, ale hlavně v případě problému má dotyčný v ruce celkem neoddiskutovatelný argument.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.