Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing v nose

Od: cloe odpovědí: 1 změna:

Ahoj , chtěla jsem se zeptam kde si můžu nechat píchnout nos a kolik to bude stát?
Přemýšlala jsem o tom dost dlouho , jen nemůžu najít kde to píchnout za relativně dobrou cenu . Do studia se mi moc nechce protože by to tam vyšlo za 600 kč, přitom jsem si piercing koupila za 200 kč , tak mi příde moc drahý dávat ještě 600 .. Byla bych moc vděčná za nějakou radu , a komenty toho typu , že jsem blbá a že mi to zůstane napořád , už znám a jsem si toho vědoma .
děkuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

v tom studiu mas zas jistotu , ma praxi , vi kde , sterilizovane jehly ... poradi ti at to co nejmene boli , co a jak mas delat , jak dlouho cekat a 6stovek neni zas tak moc , lepsi nez aby se ti to zahnisalo

doplněno 06.07.13 10:31:

jinak kaminek v nose je krasny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]