Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhl. 50

Od: jenikbarchov® odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

poradí někdo, kde v Pardubicích rychle a za co nejmíň peněz udělat vyhlášku 50?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevim, zda je to primo "nejmin penez"ale lepsi nezli nic ... unit.cz/...

doplněno 30.09.10 14:24:

bohuzel se zalomil odkaz, takze se musi zkopirovat...

mirek*
hodnocení

0x

Nevím zda nejlevněji, ale rozhodně nejrychleji - najít nejbližšího revizního technika s kulatým razítkem. Každý z revizáků může vystavit protokol. Ovšem za předpokladu, že žadatel má alespoň minimální potřebné vzdělání v oboru. Tj. výučák, maturák a tak podobně. Jinak hajdy do školy. Pokud se do školy nechce, lze být pouze osobou poučenou, zaučenou, což je celkem k ničemu.

hodnocení

Mám SOS elektrotechnickou obor mechanik elektronik. takže slaboproud :) přemejšlim nad timhle školením www.unit.cz/cs/se/... jen si nejsem jisty jestli to neni jen přezkoušení lidi kteří již vyhlášku 50 mají...

juvla*

§ 5 máš automaticky, když máš maturitu, platnost 3 roky od maturity, Většina škol osvědčení dává. Na další § musíš mít praxi. Všechny § mají platnost 3 roky, pak je přezkoušení. Vše máš v těch podmínkách na stránce co uvádíš. Většinou tomu přezkoušení předchází školení o novinkách v normách. Základy musíš znát., ty se neškolí.

hodnocení

Hm ale ja na to žádny papír nemam. Takže to nemohu mít. Navíc už je to více jak 3 roky od maturity takže stejně si to musim udělat alespoň na ten $5 protože praxi nemam. Nejdříve jsem byl rok a pul na VŠ , tu jsem vzdal a šel jsem pracovat mimo obor. Ted chci do oboru zpět ale 99% zaměstnavatelů chce vyhlašku 50 a pokud by mě to mělo stát par dní zopáknutí znalostí a 1400 tak bych byl sám proti sobě.

juvla*

Neznám revizáka, alespoň v našem kraji, který by si toto risknul. Navíc přezkoušení musí být před komisí 3 lidí. Doklady o zkoušce se zakládají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]