Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už docela dlouhou dobu se potýkám s nepříjemným problémem (zápach z úst)...Jen pro upřesnění zuby si čistím každý den 2x denně! Žvýkačky, mi zahnali zápach z úst, ale nedavno jsem něco objevil, mám takoví zlozvyk kousání tváří, ale z vnitřní strany v ústech a vždycky co jsem si okousal kůži tak mi táhlo z úst :D, ale teď posledních 6 dní zkouším tomuto zlozvyku zabránit a z úst mi netáhne je to možné? Díky za odpovědi
Vzhledem k tomu, že v pokousaných částech se mohly dobře množit bakterie, to možné je. Nicméně nemáte nějaký otevřený zub? Nebo problémy s trávením? I to může zápach z úst způsobit a čištění na to nemá žádný vliv...
doplněno 23.04.13 21:05: Uvidíte Zkuste se fakt týden dva nekousat a jasně se to ukáže
Ono není čištění jako čištění. Já jsem si dřív myslel, že si čistím zuby správně, ale potom jsem zjistil, že vůbec nečistím mezizubní prostory. A protože nerad chodím k zubaři, používám teď drahý kartáček curaprox, mezizubní párátka s nití a mezizubní kartáčky. A je to fakt rozdíl i když takové poctivé čištění zabere víc času.
Btw. občas se taky nechtěně kousnu, ale záměrně se kousat? Nebolí to? A nejste náhodou odnaučený kuřák?
Dovolím si říct, že zuby si čistím pečlivě Já jsem se právě kousal záměrně, nebolí páč ta kužička co tam doroste tak je taková mekká a vůbec to nebolí, ale myslím si že to způsobuje tohle tolik teorií co jsem zkoušel :D Kuřák né! Nekouřím je to fujky ;D Možná sem tam občas vodní dýmku no
Ale bezvadně se mi zvedlo sebevědomí lepší nálada, vždycky jsem se bál na někoho promluvit, doufám že to takhle zůstane napořád
Nejspíše to bude ze žaludku, anebo máš zkažený nějaký zub. Ale tipuju ten žaludek. Zajdi k lékaři a nech se vyšetřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.