Nejste přihlášen/a.
V reklamě sem viděl, že O2 udělalo nový tarif FREE... tak jsem si na internetu našel informace a ta cena 249Kč ještě když mi jako studentovi odečtou 50Kč/měsíčně mě zlákala do O2 všechno zadara... no neber to
a chci se zeptat jak je to se smlouvou, když mi nebylo ještě 18? musím tam s rodičem, nebo můžu sám? Díky za odpověd
Na smlouvě bude muset být podpis a identifikační údaje tvého zákonného zástupce. Takže buď objednat přes internet (smlovu k podpisu pošlou domů) a podle mě tam budou pokyny co doložit (jako kopie OP a pod.) a s podpisy to budou chtít zaslat poštou na adresu O2 no anebo jít s rodičem rovnou do prodejny a sepsat vše na místě.
Mě nabídl nějaký člověk, že mi slevní jakýkoliv tarif od O2 až o 30%, ale musím si pořídit nějakou kartu za kterou budu platit 50 Kč/měsíčně. Asi něco od banky. Asi to nevypadá na nějakou šedivku. Co myslíte? Mám to vzít nebo ne? Mě by se totiž líbil ten tarif na neomezené volání a kdyby tam byla taková sleva, tak bych to bral, ale nevím, zda to není nějaký podvod. Nabídl vám už někdo něco takového? Já to slyším prvně.
Se smlouvou až od 18ti. Ale pozor na podmínky, já teď po mnoha letech řeším různé závazky abych se vyvázal a nemusel platit smluvní "pokuty"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.