Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod jak zahnat nudu

Od: dominatorka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nemáte nějaký dobrý tip, jak zahnat nudu( třeba, co vyrábět).*tanec*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každýho baví něco jinýho. Někdo luští křížovky, jinej si jde zaběhat či se projet na kole, další paří na kompu, nebo si vyluští pár kešek a pak je jde odlovit. Další si vezme model letadla, vrtulníku či auta a jde si zajezdit či zalítat. Samozřejmě existuje nespočet jiných aktivit co dělat.

hodnocení

0x

Co tahle zajít do divadla?

lidus*
hodnocení

0x

Zajímal by mě věk těch nstále se nudících lidí. Nemám čas se nudit a to nejsem moc schopná osoba.

Liduš, to by mě taky zajímalo. Nudu tedy opravdu neznám, naopak bych potřeboval delší den.

buss
hodnocení

0x

Jak tě vychovají, vychovávali rodiče? Ty takéé nic nezajímá, jen někde čumí? Tomu se snad ani nedá věřit, bez jakéhokoliv zájmu, na co takový člověk vlastně žije?

culdabulda1*

Pro "buss" - Ty sis mohl vybrat, jestli se narodit, nebo ne? Ani já.

Proč vlastně člověk žije (a zvláště když ho to nebaví )! To bych tedy ráda věděla - byla bych ráda, kdybych se nenarodila - ale co s tím teď mám dělat? Jenom musím umřít - a toho se bojím.

iz*
hodnocení

0x

Neber mou odpověď jako kritiku.

Nuda je nedostatek fantazie, nechuť něco dělat. Nudí se člověk, který si sám nedokáže najít smysluplnou činnost.

Určitě máš něco, co tě baví, co ráda děláš, nebo k čemu se ráda vracíš. Tím začni a okruh zájmů postupně rozšiřuj.

Mohli bychom ti poradit spoustu činností podle toho, co koho z nás zajímá, ale pravděpodobně se "netrefíme" do toho, co by tě mohlo zajímat.

Ale zkus nějakou knihu (kniha mne nikdy nezklamala).

anonym*
hodnocení

0x

Sexovanim?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]