Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvouletá lhůta u společnosti AMV group

Od: mamka1206* odpovědí: 21 změna:

Je tu někdo komu už končí dvouletá lhůta na úvěr u společnosti AMV?Jako "hlavní šéf" kdo má totiž jejich investory na starost je údajný pan Klíma,bližší info mi sděleno bohužel nebylo.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iff*
hodnocení

0x

Dobrý den,

předpokládám, že nikoho takového zde nenajdete vzhledem k tomu, že tato společnost byla do obchodního rejstříku zapsána teprve v červnu loňského roku.

mamka1206*
hodnocení

Dobrý den a myslíte si že je někdo komu tato společnost už nějaký úvěr poskytla?Zatím tu čtu jen samé nespokojené žadatele.Bohužel patřím mezi ně i já kdo stále čeká na úvěr od společnosti AMV.

cyril*

Čekat budete asi poměrně dlouho, protože tato společnost úvěry neposkytuje, pouze nabízí jejich zprostředkování. Je však možné, že Vám udělali výjimku.

mamka1206*
hodnocení

jj,napsala jsem to špatně omlouvám se mám zažádáno o zprostředkování ůvěru.Takže znova,myslíte si nebo je tu někdo komu nějaký investor pomocí společnosti AMV již úvěr poskytl?

jarda*

Dobrý den,

ne neposkytl a ani neposkytne. Člověk který si dá věci do souvyslosti musí vidět - pojistka = provize. Proč si dělat potíže s půjčováním když máte jasný provize jen s pojistek? To by museli být nadnárodní společnosti aby takové spouuuuustě lidi půjčila :-D

Pojišťováci se asi diví jak se dají lehce sehnat lidi na sepsání pojistky. Asi tak

sasdax*

? Jaké pojistky? O čem to mluvíš?

Jinak proč brát úvěr přes prostředníka, když můžete jít přímo do konkrétní banky? Tohle bych já nikdy neudělal. Kašlete na AMW a jděte si domluvit podmínky přímo s bankou. Nebo si myslíte že přes AMW na tom budete lépe?

mamka1206*
hodnocení

No já jsem bohužel nezaměstnaná atd. takže mě žádná banka ůvěr neposkytne tak jsem to zkusila takle a navíc až později díky své nezkušenosti jsem zjistila že oni jsou jen "prostředníci" v poskytování ůvěrů a že přímo od jejich společnosti nic nedostanu.A navíc jsme se s kamarádkou napálili i tím že jsme uzavřeli pojištění které ted musíme platit,že prý tak budem mít větší šanci na získání úvěrů.

sasdax*

Aneb jak nalákat lidi na jejich blbost. Jak si jako nezaměstnaná dokážet představit splácet úvěr? Sám jsem byl nezaměstnaný a byl jsem rád že se aspoň uživím.

To je jako když mi včera kamarád povídal: Vzal jsem si druhý uvěr, abych splatil první úvěr a díky tomuto úvěru měl teď nižší splátky *zed*

mamka1206*
hodnocení

no z toho příjmu co mám jsem byla schopna ho splácet.na letáčku píší že i nezaměstnaným úvěr poskytují tak proto jsem do toho "šla".

holda*
Já jsem byl 4.11. na jejich pobočce v Praze a včera mi přišlo 50 tis. o které jsem žádal. Žádný problém v tom nevidím.
mamka1206*
hodnocení

Tak to gratuluji a můžu se zeptat-pracujete nebo jste nezaměstnaný?

cyril*

Do Silvestra je daleko, ale i tak dobrý! *ua*

skromný dotaz na holdu: musel jste se o ty prachy podělit i se zikou, lupíkem a medicusem?

janmaly

Půjčují soukromý investoři. Je jich celá skupina. Vyplacených je několik stovek lidí. Vím to, protože pracuji ve stejném byznysu. A to číslo považuju skoro za zázrak, vzhledem k (předlužené) klientele.

richardf

mamka: Dobrý den, reaguji na Váš příspěvek. Já jsem taky čekal na půjčku skoro dva měsíce. Jsem v solusu, tak jsem byl rád, že mi to dopadlo, i když později.

ales*
hodnocení

0x

Milá mamko. Já jsem byl také nezaměstnaný a od žádných bank a jim podobným jsem úvěr dostat nemohl a to i z důvodu, že jsem v registru. Napálili pojištěním? Mě to zvýšilo šanci na získání půjčky protože investor vidí, že umím plnit své závazky. Mě se po čase investor ozval s nabídkou kterou jsem příjmul a své peníze mám.
cyril*

To musel být opravdu prozíravý investor, který na první pohled poznal takovou "spolehlivost" v plnění závazků, která vás dovedla až do registru! Jen tak dál! *zed*

ales*

A věříte, že byl? Na první pohled? To jsem v mém příspěvku podle mě nepsal nebo se pletu? V registru jsem už z dřívějška z osobních důvodů které tady s vámi rozebírat nehodlám. Proto jsem sáhl po nebankovní půjčce od jejich firmy. A nebojte Cyrile ne nadarmo se říká trpělivost přináší růže.
cyril*

Máte pravdu, někomu růže, jinému zas dalšího troubu či naivku, který sedne jinému na lep! Ale o tom je život.

ales*
hodnocení

0x

Neposkytla ale zprostředkovala a ano mě já jsem dostal po čase kvůli tomu že jsem v registru. Nabídku určité finanční hotovosti kterou jsem nemohl odmítnout. Hodně mi to pomohlo.

Témata týkající se AMV Group a podobných uskupení jsou zajímavá hlavně díky cyrilovi,za to mu patří dík a nějaký ten bodík.

doplněno 23.12.10 15:02:

Kruci,možnost připsat bodík mi to nenabídlo,tak příště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]