Nejste přihlášen/a.
Víte, nebavím se s kamarádem. Není to ten důvod, že by mi přebral holku, nebo mi nevrátil zpátky něco cenného. Budete se divit, ale...
...nedávno mi umřel táta Měl rakovinu a ta ho dostala za 8 měsíců. (!) Byl jsem z toho celej špatnej a po návratu do školy sem opět začal navazovat kontakt s ostatními. V té době jsem se s tím kamarádem už moc nebavil, před tím sme byli ovšem, a dá se říct, parťáci. Nabídl sem že mu pomoci s matematikou, pak sem to zas odmítl a trochu mu to vadilo. Pak sem se s něm začal dohadovat o tom, že když mu kluk (taky se dá říct kamoš), s kterým zase nemám problém já, z naší třídy bere boty (a pozor, on se neumí 19 ubránit) a pak s jinou třídou si hraje přehazku s jeho botama, tak mu to vůbec nevadí. Když ale udělám já něco menšího, tak si na mě dovoluje a má debilní kecy a říká mi jakej sem hajzlík...ikdyž sem mu často pomáhal, věděl co mám za problémy nebo dal k Vánocům i nějakej ten dárek. Jednou sem už to nevydržel a vyvolal hádku, dost sme se u ní škorpili a pak se nevědomky navezl do táty, já mu řekl, že dostane a on se mi vysmál. Zkuste hádat...druhej den po ělocviku sem počkal až bude třída prázdná a pravou rukou sem ho začal škrtit a říkal sem mu ať se hodí do normálu. Pár dní sem se ještě s ním bavil, pak děcka ze školy odjeli na lyžák, já zatím šel za kamošem na školu a tam se to řešilo s ostatníma a řekli mi že se mám na něj vykašlat. Já nad tím přemýšlel a zjistil sem, že mají vlastně pravdu, Že se dost zkazil, ikdyž mě se taky přetočily priority a určitě sem se taky dost změnil. Tak sem mu řekl, že to ukončíme (dost se divil, čekal asi, že ho budu podporovat...), čeká až budeme zase kamoši a až se mu omluvím za to škrcení (to určitě...). Mě se nějak nechce. Navíc dneska sem udělal scénu, že byl k všemu rejpavej, tak sem se do něj navezl, za to umí nejlíp říkat jak kdo co neumí, jak se choval ke mně, když věděl co sem měl za problémy atd.
Už to podle mě vůbec není on, myslím si že se dost změnil a já taky...Co byste udělali vy?
a) usmířili se
b) vykašlali se na to
doplněno 23.04.13 19:01: Je mi 17
Nevím co bych udělal v tvojí situaci, jelikož jsem v ní naštěstí nikdy nebyl. Každopádně podle mého názoru ztratit nejlepšího kamaráda je horší, než když se s tebou rozejde holka, kterou miluješ. Těžko se navíc hledá za takového člověka náhrada a o to víc v dnešní době. Pokud nad tím uvažuju asi bych si s ním o tom zkusil promluvit a vyříkat si co mi na něm vadí mezi čtyřma očima. Podle výsledku bych se pak rozhodl. Lhostejný ti evidentně není, jinak by jsi zde nepokládal tenhle dotaz, takže ať chceš nebo ne, máš ho rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.