Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč musí umět letuška plavat?

Od: letuska* odpovědí: 10 změna:

Když letadlo spadne do moře tak se vlivem kinetické energie získané při pádu "zdeformuje", "popraská", "roztrhne". 5 letušek nebo kolik jich je nemůžou zachraňovat 200 neplavajících cestujících a navíc v letadlech jsou přece plovoucí vesty tak ty udrží neplavce na hladině.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Možná to bude scestné, ale myslím si, že pokud letadlo buchne během pár vteřin, tak si letuška ani nestihne zaběhnout pro vestu. V kapse jí přeci nenosí. *nevi*

vosikac*
hodnocení

0x

A ty neumíš plavat?:)

karina*
hodnocení

0x

letuska, možná proto, že by nevypadalo dobře , aby jeden cestující - plavec zachraňoval 5 letušek - neplavců *smich*.

Neřeš to, kdyby k tomu došlo, tak ta vesta je ti stejně na dvě věci. Karina

hodnocení

0x

Tak samozřejmě, víc by se hodilo, kdyby letuška měla křídla a uměla tudíž létat. :) Ale vážně - ségra dělala letušku u ČSA a taky dělala zkoušky z plavání. Taky brblala. Prostě je to podmínka přijetí - finito. Ale logicky vzato - občas, opravdu jen občas se podaří éro položit na vodu tak, že je ještě koho zachraňovat ( třeba na Hudson, že) a docela se hodí umět plavat. Nehledě k tomu, že to není k zahození i v civilním životě ( zrovna jsem si dal hoďku Jadranu - ale jsou dnes velké vlny...)

radi*

Já jsem studoval práva a dělal jsem také zkoušku z plavání. Ty 3 km co jsme běhali chápu, právník musí umět utíkat. Ale plavat? Stačí jen potápění...

georges*

Dotaz: Co to je: 100 právníků na mořském dně?

Odpověď: Celkem dobrej začátek.

*cteni*

hodnocení

0x

když v New Yorku plesklo letadlo s 180 lidmi o hladinu a plavalo myslim, že některým se plavání vyplatilo. Nesmíte vycházet jen z toho co sama znáte...kolem letišť bývají někdy jezera a kanály a když nevýjde přistání je letadlo ve vodě ani nemrknete a pak se hodí plavání snad každýmu. Kdo dneska neumí plavat ať raději nedělá vůbec žádný sporty. :D a jezdí jenom vlakem.

buss

Jooo, přežije pád letadla a pak se utopíí, i na vodě se přistává, občas.

palasi*
hodnocení

0x

Myslím že proto, aby se o ní pak v novinách nepsalo, že přežila pád letadla a následně v livem neznalosti (špatná reklama pro leteckou spol.) některého plaveckého stylu utonula. *jasne*

hospodin*
hodnocení

0x

Zaměstnavatel se sichruje, že pokud přistane letadlo na vodě, nebude muset zbytečně pozůstalým vyplácet vyrovnání za pracovní úraz z následkem smrti. *smich*

Když pracujete jako zdravotní sestra, taky je dobré neomdlít při pohledu na injekční stříkačku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]