Nejste přihlášen/a.
ahoj jsem karel a nevim jak na holky i kdyz mi je 28let mel jsem vstahy a mam dve deti,ale byl to krach.,mam kamaradku se kterou mi je moc dobre, ale zamiloval sem se do ni,ale nevim jak s toho ven jestli ji to mam rict,ale nechci ji stratit.,jsme spolu dost casto a kazdy si mysli ze spolu chodime ale opak je pravdou.,ona ma pritele ktery je ve vezeni a ona na neho ceka.kolikrat mi dava nejake signaly ze bych ji to mohl rict.ale nakonec skoncime u neho vim ze bych tu sanci mel,ale nechci pokazit nase pratelstvi a aby se mi pak vyhybala,mezi nami stoji jeji pritel i kdyz je daleko
Kamarádství = upřímnost. Promluvit si na rovinu by mezi kamarády neměl být problém, ať je téma jakkoli nepříjemné. Pro ženy jsou takovéto vztahy daleko složitější než pro nás, chlapy a hůře se s nimi vyrovnávají. Ona si musí v hlavě srovnat, co vlastně chce. Jediná možnost ale opravduje upřímný rozhovor.
Jedna hluboká pravda na odlehčení: ŽENA NIKDY NEVÍ, CO CHCE, ALE NEDÁ POKOJ, DOKUD TO NEDOSTANE.
To je jako když stojíš v létě před rybníkem a chceš se vykoupat.Zkoušíš vodu jaká je,ale nakonec tam musíš skočit stejně celý.Nač čekat. řekni jí to než bude pozdě. Co tě nezabije to tě posílí. Jestli je něco třeba udělat,tak je to právě říkat druhým,že je máte rádi,když je opravdu milujete.
Ještě dodám.Neřeš všechno hned za ni. Ty ji miluješ a ona s tím musí něco udělat,tedy když to bude vědět,že ji miluješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.