Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rict holce ze ji miluju a neztratit ji

Od: ka* odpovědí: 6 změna:

ahoj jsem karel a nevim jak na holky i kdyz mi je 28let mel jsem vstahy a mam dve deti,ale byl to krach.,mam kamaradku se kterou mi je moc dobre, ale zamiloval sem se do ni,ale nevim jak s toho ven jestli ji to mam rict,ale nechci ji stratit.,jsme spolu dost casto a kazdy si mysli ze spolu chodime ale opak je pravdou.,ona ma pritele ktery je ve vezeni a ona na neho ceka.kolikrat mi dava nejake signaly ze bych ji to mohl rict.ale nakonec skoncime u neho vim ze bych tu sanci mel,ale nechci pokazit nase pratelstvi a aby se mi pak vyhybala,mezi nami stoji jeji pritel i kdyz je daleko

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Až se její přítel vrátí z vězení,může se stát,že jí nedovolí,aby se s Vámi přátelila.Já osobně bych neotálel.Pokud Vám dává signály a Vy nereagujete,může to být ona,která Vás bude s prominutím považovat za blbce.Myslím,že je čas,projevit se.Přeju hodně štěstí.

ggg
hodnocení

0x

Hlavně by sis měl zopakovat pravidla českého pravopisu*sok*.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kamarádství = upřímnost. Promluvit si na rovinu by mezi kamarády neměl být problém, ať je téma jakkoli nepříjemné. Pro ženy jsou takovéto vztahy daleko složitější než pro nás, chlapy a hůře se s nimi vyrovnávají. Ona si musí v hlavě srovnat, co vlastně chce. Jediná možnost ale opravduje upřímný rozhovor.

Jedna hluboká pravda na odlehčení: ŽENA NIKDY NEVÍ, CO CHCE, ALE NEDÁ POKOJ, DOKUD TO NEDOSTANE.

hmmm
hodnocení

0x

To je jako když stojíš v létě před rybníkem a chceš se vykoupat.Zkoušíš vodu jaká je,ale nakonec tam musíš skočit stejně celý.Nač čekat. řekni jí to než bude pozdě. ;) Co tě nezabije to tě posílí. Jestli je něco třeba udělat,tak je to právě říkat druhým,že je máte rádi,když je opravdu milujete.

hmm

Ještě dodám.Neřeš všechno hned za ni. Ty ji miluješ a ona s tím musí něco udělat,tedy když to bude vědět,že ji miluješ. ;)

kure*

Pokud to ona cítí stejně joko ty tak by si jí mohl ztratit právě tím , že jí nic neřekneš.Riskni to.Pro lásku se má riskovat .Už jste se trápili oba dost.Přeji moc štěstí a hlavně tu odvahu *srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]