Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím proč mi nehraje tv programTelka

Od: mija* odpovědí: 4 změna:

Včera jsem si všimla že nám některe tv. programy vysilané přes settobox přestaly hrát a nejdou nebo neumím je naladit.Ale přes satelit ty programy jdou...neznáte někdo přičinu a jak to naladit na tom pozemním vysiláni?Děkují za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Ony programy nevysílá samozřejmě settopbox.Přes něj je přijímáš.Pokud máš ovšem novou televizi,STB nepotřebuješ a programy chytíš přímo z antény,.Pokud je televizor starší,tak je problém asi v anténě.

JABRAKA

mija*
hodnocení

Diky za radu,už jsem na ten problém přišla jen jsem musela znovu naladit všechny programy,zřejmě změnili u některých programu fregvence:),asi to bylo tím.No hlavně že to zase šlape.

martinhajek*
Ano, některé vysílače MUXu 4 přecházejí na kanály pod K60 z důvodu uvolnění kmitočtů pro LTE.

hodnocení

0x

Kdyby mi nehrála Telka, tak by mi to nevadilo :-D Ale ještě horší je Šlágr TV :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]