Nejste přihlášen/a.
Dnes mi kamarád poslal mailem tento odkaz, chci se rozdělit:
Snad to bude fungovat, když ne, ozvěte se a zkusím s tím něco udělat.
Píše mi to, že soubor neexistuje...
Protože se kvetoucí růže (zřejmě, podle slov v odkazu) někomu zobrazily, budu muset něco udělat já sama.
Dobrý den, ten soubor se musí stáhnout a potom přehrát. Jinak, stručný popis - zpomalený záběr na poupátko, které se rozvíjí . . . rozvíjí . . . až je z něho růžička. Je to hezké a přírodní. Zdravím!
doplněno 06.07.13 09:16:pohanka - máte pravdu. Špatně jsem to formuloval. Bude to dlouhá expozice a potom zrychleno.
A stejně to bude nějak upraveno, protože to není v jednom záběru a je to sestříháno. Ty "skoky" kamery jsou vidět.
Inžinýrka děkuji, bez Ladina bych to neotevřela. Kouzelnická šou se může schovat. Paráda! Děkuji.
Tohle bylo pro něhu a krásu. Můžu dát něco pro úsměv?
Bože, je krása! Babko, jsem taky babka a video mě dostalo! Musela jsem se nahlas smát, když jsem to video pustila. To slůně mi totiž připomnělo našeho 4letého vnuka, kterému říkáme (jen doma, s láskou a tajně, aby rodiče nevěděli) "Škodič". Ten je taky tak roztomilý a akční, je jak "na atomový pohon", jak se o něm vyjádřila učitelka v MŠ. Má taky tolik energie a přitom je k sežrání roztomilý. Díky !
Moc pěkná videa... - pt
snad se povede vložit http://player.vimeo.com/video/56810854
hudba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.