Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Složka na rubriky na píše.cz

Od: anett* odpovědí: 4 změna:

Prosím vás, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte, jak majitelka blogu www.tlapka.pise.cz udělala tak rozčleněné rubriky?

( Že když kliknete na rubriku"Tlapkou psáno", že se vám zobrazí pod tím další dvě podrubriky"pokus o poezii"a"pokus o prozu")

Prosím pokud o tom někdo něco víte ... dejte mi vědět *nevi*

Předem děkuji *ua*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
nejprve se překlikneš v rubrikách nahoře na "změna pořadí" a dáš vytvoři novou složku "přidat složku pro rubriky", pak se ti již objeví červená a do ní můžeš sázet rubriky

anett*
hodnocení

Moc díky ... jsem ti hrozně vděčná *palec*

Už jsem skoro ani nedoufala, že se to někdy dozvim ... dokud jsem nenapsala sem!

Ještě jednou moc děkuju

že bych ti neodpověděl na píše.cz? No, možné je všechno. Musím dohonit kompletní návod :D

anett*
hodnocení

Opravdu upřímně děkuju *hej*

A jestli chceš můžeš se na náš ( ten blog mám se sestrou ) blog podívat ... www.niky-anett.sv/...

Už máme ty rubriky zařízené *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]