Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mám problém s růstem vlasů.
Dřív mi rostly vlasy rychle, ale od října mi vlasy rostou doslova extrémní rychlostí - až 5cm za dva týdny.
O vlasy se starám, češu si je a myju si je (zhruba jednou za dva dny) a používám dobré šmpony (Nivea, Syoss).
Nevíte, proč mi to najednou začalo tak rychle růst? Nebaví mně totiž chodit dvakrát do měsíce ke kadeřníkovi... díky.
He, to máš dobrý. ![]()
Tak si řekni někomu pečlivějšímu z rodiny, třeba šikovná maminka ostříhání zvládne stejně dobře (ne-li lépe), jako kadeřník.
No bohužel... rodinu mám rozesetou po celé ČR a SR a doma (v Praze) mám jen matku a babičku, a obě dvě nemají díky pracovnímu vytížení čas. Jinak to nosím poměrně krátký, takže mne opravdu nebaví chodit dvakrát do měsíce ke kadeřníkovi, by´t to mám za 90 Kč ![]()
Proč ne? Pokud s tím nevypadáš vyloženě hrozně, tak to bude lepší než ty krátký
(Víš kolik je holek, co žerou dlouhý vlasy? :P)
Podle mne to může mít nějakou zdravotní příčinu. Zkusila bych napřed praktického a kožního lékaře, teprve v případě neúspěchu bych se poohlížela po alternativách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.