Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mám problém s růstem vlasů.
Dřív mi rostly vlasy rychle, ale od října mi vlasy rostou doslova extrémní rychlostí - až 5cm za dva týdny.
O vlasy se starám, češu si je a myju si je (zhruba jednou za dva dny) a používám dobré šmpony (Nivea, Syoss).
Nevíte, proč mi to najednou začalo tak rychle růst? Nebaví mně totiž chodit dvakrát do měsíce ke kadeřníkovi... díky.
He, to máš dobrý.
Tak si řekni někomu pečlivějšímu z rodiny, třeba šikovná maminka ostříhání zvládne stejně dobře (ne-li lépe), jako kadeřník.
No bohužel... rodinu mám rozesetou po celé ČR a SR a doma (v Praze) mám jen matku a babičku, a obě dvě nemají díky pracovnímu vytížení čas. Jinak to nosím poměrně krátký, takže mne opravdu nebaví chodit dvakrát do měsíce ke kadeřníkovi, by´t to mám za 90 Kč
Proč ne? Pokud s tím nevypadáš vyloženě hrozně, tak to bude lepší než ty krátký
(Víš kolik je holek, co žerou dlouhý vlasy? :P)
Podle mne to může mít nějakou zdravotní příčinu. Zkusila bych napřed praktického a kožního lékaře, teprve v případě neúspěchu bych se poohlížela po alternativách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.