Nejste přihlášen/a.
Nevíte, co to je za číslo? Objevuje se mi ve zmešk. hovorech, ale mobil ani nezazvoní... Nechci přijít o kredit, tak rada typu zavolat zpět a zjistit si, nepřichází do úvahy. Třeba jste se s tím provoláním taky setkali.Děkuji.
Pokud máte telefon s operačním systémem Symbian,nainstalujte si aplikaci Handy Blacklist a navolte si čísla,která se k Vám nemají dovolat ani doručit SMS.Tohle číslo vypadá na pevnou linku.Zkuste zavolat zpět taky z pevné.Ty tři koruny Vás snad nezruinují.
Vaše odpověď je velmi diskutabilní.
V poslední době se v České republice množí případy falešných volání a sms. Poškozený většinou zavolá zpět na zmeškané číslo, nebo odpoví na velice pochybnou sms. Za takové neuvážené jednání zaplatí téměř sto korun.
cituji z jedné diskuze: "Na displeji se mi objevil nepřijatý hovor. Myslel jsem, že je to pražské číslo, a tak jsem na něj zavolal. Uslyšel jsem neznámý jazyk a za minutu hovoru zaplatil 95 korun.”
.
CA CESTA SNŮ - Jan Hübner
5. května 16, 466 01 Jablonec nad Nisou
Telefon
420488572019
cestasnu.cz/...
info@cestasnu.cz
Zdravim, tak tohle cislo me prozvanelo taky, tady nekdo pise, ze je to automat, nejsem takovy znalec, ale jak ten automat
dokaze volat bez spusteni zvuku? To uz je snad vec nastaveni telefonu od majitele a operatora nebo je jeste jina cesta?
Protoze paklize to umi, tak me napada, ze uz v tom uz nejak zainteresovan operator ne?
Dávám za pravdu uživateli "apa" ,skutečně se množí nevyžádané hovory,které vás při zpětném zavolání stojí velké peníze,mohl bych uvést další dvě čísla,která se mě snažila "zastihnout". Ta aplikace,kterou jsem uvedl výše,je dobrým řešením,od té doby mám pokoj.Pro uživatele "krak" - buď jste se zmýlil v psaní nebo jste našel jiného tel.účastníka - porovnejte tel.číslo,které jste uvedl, s číslem tazatele.
doplněno 02.12.10 23:15:Přehlédl jsem odpověď od "digimon" ,omlouvám se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.