Nejste přihlášen/a.
Ahojky,co myslíte,opravdu alkohol rozvazuje jazyk?Třeba já když si něco dám tak kecám...a moc...myslím jako že nelžu,spíš ze mně lezou věci které bych chtěla utajit a za střízliva bych to nikdy neřekla...
Nevím co má alkohol za účinek na jazyk, nebo na myšlení, ale u mě je to tragédie. Začnu se litovat, stěžuju si. Na sebe, na svůj život, takový chudáček jsem utrápený :D. Hrůza. Proto jak cítím, že mi slzí oko, tak mizím.
Mařenko tak tohle u mně nastává když toho vypiju moc a taky se lituju a ještě všechny okolo...
...Ale právě ta trocha na uvolnění fakt uvolnuje...sakra...:D
A je po roušce tajemství. No uvidíš, co bude dál. Ale mám pocit, že jestli ANO, tak to bude na dlouho.
A co u chlapů?Nebo to funguje jen u nás?Chlapy,kde jste?Ale nemyslím takové to opilství že člověk fakt neví co mele.Totiž jeden chachar mi napsal hezkou krátkou větu(v životě by to z něj nevylezlo už jen proto že je CHLAP ) a pak napsal že byl nalitej že neví co psal ale myslím že to moc dobře věděl akorát to nechce přiznat.
Řekla bych, že v alkoholu je opravdu pravda. Když jsem poznala svého druhého muže, jeden z testíků byl, že jsem mu řekla - ještě si tě musím opít. Chtěla jsem vidět jak se bude chovat. Byl miloučký, usměvavý a pozorný. To mu zůstalo i po 12ti letech i bez alkoholu.
Alkohol ze me dela jineho cloveka a ten jiny clovek se chce taky napit...(Izer Telebazar-protialkoholka)
Nejvetsi pravda je v hlasku 5ti leteho prdoly ktery neumi lhat a jeste odpovi na co se ho zeptate...kolik takovych deti uz nacalo rozvodové rizeni...
Alkohol hlavně uvolňuje zábrany,které v sobě a střízliva máme...
Takže já jsem potom na chlapy...Manžel říká,že pustit mne pít samotnou někam,je z něj jistý paroháč,ale to myslím,že přehání.Koketuju,bavím se.
Ještě zajímavější by bylo, kdybychom se jeden večer všichni domluvili, každý otevřel lahvinku u svého PC a ...
Druhý den by bylo zajímavé čtení.
Manža je v alkoholovém opojení velice pravdomluvný. Nerýpe, neútočí, v naprostém klidu řekne, co si myslí. To jako posledně. Firemní večírek. Já jsem odcházela dřív, ale co jsem se dozvěděla druhý den. Náš šéf má v opilosti náladu lásky ke svému bližnímu, rád lidem vnucuje, jak je dokonalý a jak to s každým myslí dobře. S takovou náladou přišel k manžovi. No a manža mu, na jeho chválu, jak je super, že jsou spolu nejen spolupracovníci, ale i přátelé, řekl. "Víš, jméno, ty seš takovej hajzl, že je lepší tě mít k sobě čelem, než za zády."
no comment
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.