Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je v alkoholu pravda nebo jak?

Od: knopka* odpovědí: 22 změna:

Ahojky,co myslíte,opravdu alkohol rozvazuje jazyk?Třeba já když si něco dám *frajer* tak kecám...a moc...myslím jako že nelžu,spíš ze mně lezou věci které bych chtěla utajit a za střízliva bych to nikdy neřekla...

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No... a to je právě ta pravda :)

marenka*
hodnocení

0x

Nevím co má alkohol za účinek na jazyk, nebo na myšlení, ale u mě je to tragédie. Začnu se litovat, stěžuju si. Na sebe, na svůj život, takový chudáček jsem utrápený :D. Hrůza. Proto jak cítím, že mi slzí oko, tak mizím. *bezim*

knopka*
hodnocení

Mařenko tak tohle u mně nastává když toho vypiju moc *frajer* a taky se lituju a ještě všechny okolo... *smich*...Ale právě ta trocha na uvolnění fakt uvolnuje...sakra...:D

marenka*

Knopko, tak povídej *smich*

Že Ty ses vypovídala NĚKOMU? (kráásný, nebezpečný, přitažlivý) *sok**srdce*

knopka*
hodnocení

Mařko držela jsem se z poslednich sil *uf**smich* ale myslim že krapet uniklo...*cert*

marenka*

A je po roušce tajemství. :-P No uvidíš, co bude dál. Ale mám pocit, že jestli ANO, tak to bude na dlouho. *pusa*

knopka*
hodnocení

Mařenko jsi zlatíčko,jenže tam je to složité *frajer*,a já ho nechci :-P,teda chci ale jinak *frajer*...on teda taky jinak a myslím že se to vyvíjí uplně někam jinam než bylo původně myšleno *zed*a ani jeden to nechce ze sebe vypustit...*ee*...

knopka*
hodnocení

A co u chlapů?Nebo to funguje jen u nás?Chlapy,kde jste?Ale nemyslím takové to opilství že člověk fakt neví co mele.Totiž jeden chachar mi napsal hezkou krátkou větu(v životě by to z něj nevylezlo už jen proto že je CHLAP *smich*) a pak napsal že byl nalitej že neví co psal ale myslím že to moc dobře věděl akorát to nechce přiznat.

jabraka*
hodnocení

0x

Rčení,jak se říká prastaré".In vino veritas " Ve víně je pravda už znali Římané.

JABRAKA

hodnocení

0x

Řekla bych, že v alkoholu je opravdu pravda. Když jsem poznala svého druhého muže, jeden z testíků byl, že jsem mu řekla - ještě si tě musím opít. Chtěla jsem vidět jak se bude chovat. Byl miloučký, usměvavý a pozorný. To mu zůstalo i po 12ti letech i bez alkoholu.

technikjirik*
hodnocení

0x

Po alkoholu jsem veselý, vtipný, rozjařený .. prostě krásnej člověk. Průšvih je v tom, že jsem takový i bez alkoholu a ještě větší malér je ten, že jsem jedinej kdo si to myslí... Asi si budu muset dát kapku špiritusu abych to v sobě zase podpořil...*frajer*

toireasa*
hodnocení

0x

Knopka, tak to by mě taky zajímalo... Moje zkušenost je, že pánům rozvazuje jazyk. Ale ten alkohol mě fakt mate, takže nedokážu dost dobře analyzovat, jestli mluví pravdu nebo je to jen ten alkohol... :) Fakt by nám to tady nějaký zástupce měl objasnit (myslím zástupce pánů samozřejmě). *pivo*

knopka*
hodnocení

Jazyk rozvazuje,to jo,i poklopec *smich*...právě,jaký to mají pak i v hlavě...

miljan*
hodnocení

0x

In vino veritas, in pivo taky. *cert*

hodnocení

0x

Alkohol ze me dela jineho cloveka a ten jiny clovek se chce taky napit...(Izer Telebazar-protialkoholka)

Nejvetsi pravda je v hlasku 5ti leteho prdoly ktery neumi lhat a jeste odpovi na co se ho zeptate...kolik takovych deti uz nacalo rozvodové rizeni...

lm®

Alkohol hlavně uvolňuje zábrany,které v sobě a střízliva máme...

Takže já jsem potom na chlapy...Manžel říká,že pustit mne pít samotnou někam,je z něj jistý paroháč,ale to myslím,že přehání.Koketuju,bavím se.

janourecek*
hodnocení

0x

alkohol tělu dodá odvahu a člověk řekne co by za střízliva nikdy neřekl *smich* vlastní zkušenost

toireasa*

hmm, to je pravda...*hi*

knopka*
hodnocení

Zábrany padají,to je fakt :D*smich*...krásné téma co? *smich*...

marenka*

*palec* Ještě zajímavější by bylo, kdybychom se jeden večer všichni domluvili, každý otevřel lahvinku u svého PC a ... *vtip* Druhý den by bylo zajímavé čtení. *frajer*

Manža je v alkoholovém opojení velice pravdomluvný. Nerýpe, neútočí, v naprostém klidu řekne, co si myslí. To jako posledně. Firemní večírek. Já jsem odcházela dřív, ale co jsem se dozvěděla druhý den. *sok* Náš šéf má v opilosti náladu lásky ke svému bližnímu, rád lidem vnucuje, jak je dokonalý a jak to s každým myslí dobře. S takovou náladou přišel k manžovi. No a manža mu, na jeho chválu, jak je super, že jsou spolu nejen spolupracovníci, ale i přátelé, řekl. "Víš, jméno, ty seš takovej hajzl, že je lepší tě mít k sobě čelem, než za zády." *smich* no comment

knopka*
hodnocení

*pivo**pivo*...jsem pro *palec*:D!

imsorry*
hodnocení

0x

IN VINO VERITAS.

Ano, myslím, že je to tak. Z vlastní zkušenosti. Samozřejmě záleží na tom kolik si dáte, jaký jste člověk a co máte v sobě (kromě toho alkoholu tedy)... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]