Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Podle toho, že syn chtěl původně mikroskop, znamená to, že syn je nějaký vědátor, jinak by nechtěl mikroskop. Na něco ho chtěl používat. Nyní ale zjistil, když dostane mikroskop, tak nedostane nic jiného, co by si přál, tak mikroskop odvolal.
Řekla bych mu, mikroskop dostaneš, ten máš pro svoje pokusy. Chtěla bych ti ale koupit dárek, který by tě potěšil. Tak se dovíte, jaké má přání. ( mikroskop u nás, jako dítě, měla dcera a zůstalo jí to i v zaměstnání)
Také jsem se, když bylo dceři tolik let, jako vašemu synovi, starala, co bych jí koupila. Víte co chtěla? Kaktus. Takže je potřeba ježíškovi napsat.:D Myslím si, že dětem kupovat dárky takhle dopředu, je nesmysl. Za 14 dní budou chtít něco jiného. Všude je dost zboží, nic se nemusí shánět, všeho je dost. Jen mít peníze! Je opravdu málo věcí, které děti v dnešní době potřebují. Kupujeme to, co chtějí, ne proto, co je nutností. Patřím do té skupiny lidí, kteří už pamatují. Třeba jaké to bylo štěstí, když jsem dostala palcové rukavice. Sice šíleně kousaly, byly z vlny, ale nemusela jsem rozmrazovat ruce v teplé vodě.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.