Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít kluka

Od: joolie* odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych se zeptat, kam tak chodí hodně kluků ve věku 15-18 let... Chtělo by to místo kde se ujme i střední stydlivka jako já a kde nebude příliš holek takže žádné diskotéky... Chci kluka pro delší vztah, někoho chytrého s kým bych si rozuměla :) Děkuju :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Premyslej co tě nejvíc baví, čím by jsi s ním chtěla trávit nejvíc času. Promysli kde se takový kluci nacházejí a třeba na nějakýho narazíš. Napadá mě nějaký zájmový kroužky, tam nechodí hlupáci. Na diskotéce si spíš najdeš někoho na jednu noc. Problém dneška je, že všichni sedí doma u počítače a moc ven nechodí. Hodní kluci dělají vedoucí nebo pomáhají vedoucím ve skautu. To je asi první co mě napadlo.
neskaut
Snad nenarazi na takove pripady skautskych vedoucich, jako jsou tihle dva (zacali se svou "cinnosti", kdyz jim bylo 15 a 17 let)..

moula*
hodnocení

0x

Doporučuji prozkoumat - účastnit se akcí nějakého fan klubu sportovního mužstva, fotbalového, hokejového, košíkárského, volejbalového atd, zkrátka jaký u vás v bydlišti je. Tam poznáte charaktery! Odkud jste?

joolie*
hodnocení

z Nuslí v Praze..

moula*

Choďte plavat do Podolí, tam se v bazénu seznámíte. Trpělivost!

joolie*
hodnocení

děkuju, to je dobrý nápad! ))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]