Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená tato symbolika

Od: jelinekmartin* odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer. Dostal jsem tento přívěšek a zajímalo by mě co znamená. Pokud někdo ví předem díky. Je to z Tibetu takže předpokládám buddhistická tematika.

pozn. je to mobilem a líp se mi to vyfotit nepovedlo

Co znamená tato symbolika

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Přívěsek Óm Starověká tibecká mantra sloužící k dosažení osvobození mysli, seznamzbozi.cz/... - spiritobchod.cz/...

doplněno 21.07.13 09:06:

Není zač.

jelinekmartin*
hodnocení

Jéé vy jste hodná. A šikovná..Nečekal jsem, že by někdo mohl vědět. Ale víte co je zajímavý - všechny znaky sedí, kromě prostředního. Na tom mojim jsou zřejmě budhovi oči..ale jinak je to stejné...

doplněno 20.07.13 22:09:

Děkuji.

Kde se náchází tibec? :D

pt®

"bmbx", to si rozklikněte odkaz, který jsem zkopírovala a tam se poptejte. - pt

sabinne*

hmmm...nešlo o neznalost zeměpisu, spíš gramatiky;)

No to je celá pt, něco zkopíruje a dál to neřeší *haha*

jelinekmartin*
hodnocení

Ale vždyt jí nechte..PT já vám děkuji a neřešte to. Chápu že jste zkopírovala odkaz. Nevidím v tom absolutně žádný prolém, ahoj.

hop®

Pavlo, příště, prosím, "tibetská", nikoli "tibecká", děkuji za všechny místní češtináře... ;)

kacka*
hodnocení

0x

Je tam celá mantra - Óm mani padme hum :) Jen pro upřesnění :)

jelinekmartin*
hodnocení

nejvyšší mantra :)

jelinekmartin*
hodnocení

kacka - poslechni si tuhle :) *tuc* *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]