Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oživlé foto - znáte tuhle službu?

Od: ladinpraha* odpovědí: 12 změna:

Znáte tuhle službu? Nad tím ceníkem jsem se musel smát. Opravdu by si tohle někdo objednal? Ale asi jo.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Neznám, podívala jsem se, pustila si video a je to OŠKLIVÝ *smich*. Bože takhle zkazit fotku.

kterej pablb si tohle koupí to fakt nevim *zed*

hnus nejvyššího stupně...

hanher*
hodnocení

0x

No tak to je humus.

A navíc ty hlasy mě připadají, že jsou od Googlu, který je má v překladači.

Nedal bych jim za tenhle paskvil ani halíř.

greenbull*
hodnocení

0x

No dneska se každý snaží vydělat jak může :) Ale je otázka jestli někdo za to ty peníze dá.

dzordz*
hodnocení

0x

"vytvořit živě působící fotografii, která na Vás mrká, směje se a především opravdově mluví"

:D :D

lidus*

Fuj až sem se toho hlasu lekla.

doplněno 07.04.13 10:55:

"jethro" tak tohoto bych fakt ráda viděla.

ladaadal*
hodnocení

0x

No, neumím si představit na jaké úrovni má tento projekt zákazníky. Takovej hnus jsem už dlouho neviděl.

hodnocení

0x

Každý projekt má svého zákazníka.

mowla*
hodnocení

0x

A to já si dovedu ´zákazníka´ představit - počítačově ´negramotný´ prarodič, jehož vnouče bydlí daleko a tak je vidi jednou-dvakrát do roka...

Což ovšem nic nemění na faktu, že je to ´hnus fialovej´...

*smich*

lidus*

"mowla" snad více počítačový negramota než jsem já nemůže ani existovat, oživlá fotka no budiš ale ten hlas je děs a to snad žádný normální člověk nemůže chtít mít doma.

mowla*

Liduš, myslím "negramota" ve smyslu že neví, co všechno počítače umožňují a usnadňují, ne, že to (případně) neumí udělat...

;)

daniell*
hodnocení

0x

No já beru ty výtvory tam jako ukázku protože hlas je vytvořený uměle z jako z navigace *smich* Ale i to ztvárnění toho pohybu ust je opravdu hrozná , každý produkt si najde zákaznika to se sice říká ale silně u tohoto o tom pochybuji *smich* už vzhled a zpracování webu o tom dost ukazuje . Když je to web zabívající se grafickou tvorbou čekal bych že web bude ztvárněn kvalitně a hezky . Krom toho tohle dokáže vytvořit každý kdo se v grafice jen trošku orientuje , na stahuj.cz prográm na vytvoření tohoto je dokonce nabízen zdarma a dokáže to vytvořit pomocí toho programu i méně zdatny jedinec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]